ONE PIECE 海賊王 1103 情報 討論區

931 回覆
43 Like 9 Dislike
你屌我腦補幻想劇情救人嘛 你而家抄人講人設 而家人地覺有救 係咪都好FF呀?答我啦copy狗

你緊係唔識覆#620啦 咁雙標又九唔搭八 講野柒下柒下你點敢覆

我而家淨係話你係死忠copy狗呀 又要繼續覆我又唔敢覆#620咁柒 覆埋我咪見到有幾柒
又嘈乜撚
一開波講到明龍+熊+革命軍有救比人ban撚左,又轉軚話熊有救,見有人buy又如獲至寶咁即刻當自己之前講ge野無到

我當熊有救,咁係唔係救失敗左,學你話齋金妮咪又一樣伊性奴性病比人屌死,加多個熊救失敗就變唔夾硬黎唔痴撚線咩,咪一撚樣咁慘

你個諗法根本改變唔到任何野
由得d傻鳩啦講真
乜鳩都話唔好睇唔合理
自己覺得唔好睇就話覺得好睇既係死忠

為屌而屌不嬲都容易,特別係漫畫呢d虛構出嚟嘅劇情邊有得話痴唔痴線合唔合理
唔通鳴人死追著佐助呢個想佢死既所謂「朋友」好合理?最後佐助比佢嘴遁成功好合理?
唔通小剛因為一個前輩死嬲到變大剛連命都唔要又好合理?
作者想寫到佢地既性格係咁咪咁囉
熊個身世同性格加埋成個世界既運作導致到佢之後既不幸
有咩話合唔合理
送返晒比你呀 笑鳩我係幻想劇場嘛 抄完人 人地buy我 而家又終於轉呔講當熊有救啦? 而家係你比人ban撚左呀柒頭
講諗法就係改變唔到乜野?你個屌和之國篇呢?你自己提起嘛 你屌完又改唔改到咩任何野呀

覆#620啦雙標柒頭
咁傻鳩你覺屌得唔啱咪睇#590 針對返駁囉 唔洗又拉埋火影
講個當字又變做我buy你
你急到連暗諷明串都睇唔明,好嬲咩你
柒野黎返比你獨享啦,想我拉落水陪你一創作個柒故出黎
柒ge程度我跟唔上你,廢時拖累你啦
LET HIM COOK
無話過你buy我 笑緊你雙標完柒左先講當熊有救 睇你#620唔敢覆仲唔夠柒咩 但又要死死地氣繼續理我 你屌完和之國又有無改變到乜呀
得架 一係就全部唔好覆囉 唔好一個唔敢覆 另一邊又鳩up其他野 你勸下佢囉 再唔係你幫佢
咁真係陰功,又唔見屌和之國同跑online會食負皮
你一定係好唔好彩無啦啦食負皮

你提多d#620 tim最好不過,連明串暗諷都睇唔明以為真心叫你作個劇情出黎,點知你又真係傻仔咁作左個比人笑ge諗法

比人屌完左改右改,改到有人buy就唔記得左當初個柒諗法

明明當初你話熊唔值咁慘,但畫埋個救人情節就可能搞到熊更慘

你呢d濕鳩劇情獻醜不如藏拙啦ching
小學雞又要只可以提負皮
只要叫你回應#620下係點解係成日左改右改 前言不對後語

明明當初你話熊唔值咁慘,但畫埋個救人情節就可能搞到熊更慘

呢度你自己讀一次先啦 有無打錯字呀

你自己要提起和之國 咪講埋你屌d咩囉

唔好成日人講你又講 柒左又當算數先架
下駁你黎做乜鳩
你條傻鳩係睇唔順眼點講你都唔順眼架啦
又唔見你駁下我講其他漫畫唔合理既地方?
咁知你係傻鳩咩料啦 我就入黎講個post既漫畫既 你就要轉移視線講火影 又係柒既
無人buy你個諗法,人地唔想曬口水咪留個負皮比你囉,你要接受現實先得ga

下下都要問人屌過d咩做過d咩,唔怪之得睇金妮嗰幾格會睇唔明,洗唔洗整個前情提要比你
真係金魚黎ga wo

shit talking當真我都係第一次見,叫你作就真係作
我個仔都無你咁聽話
好亂 人地buy我又係你講 唔buy 我又係你講 你柒唔柒

Shit talking 我都第一次見呀 前言不對後語既唔敢再覆 提完屌和之國唔敢再講 你可以講你屌左乜 我咪睇下有幾唔個理 望下有無人負皮你囉 你咁鍾意講呢樣 唔洗講東講雷 講返d實在d既野
即係駁唔到啦求其搵個例子都秒左你d咩合唔合理既講法
駁唔到話人轉移視線
好呀 我無問題 你覆左我#590 你要同我講火影嘛 開個新post我同你玩囉 有返d水準唔好呢度講
我每次見人講咩屌到性病我都R撚哂頭
你邊撚個 而家唔撚屌得?
睇ONEPIECE就係要屌 愈屌愈多野傾
d on9吹到咩強姦ntr生性病比綠帽熊戴腦補完跟著當真劇情
cls
死撚開啦死傻閪
日日係個post度問開問叫撚曬春咁講埋d on9野
睇死你現實都係d問到篤迫鳩人認同你嘅傻鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞