[親生仔] Google Pixel 討論區 (109)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
唔知,不過係我 Amazon 唯一搵到無白邊,又唔使幾舊水嘅貼
一定係淘寶貨,我都係南強北都貼咗一張有開前鏡頭位,貼上去後,好小白邊(螢幕外),佢幫我搽咗啲啲白邊液,不過張貼好差,好易留指紋
白邊液,隔一排會走晒
沖水更加會
入手8 pro
祼機用手感好好.
過哂舊資料開始試機
大部分有保護性嘅套都係咁上下厚
一定要係呢2部就7a啦, Budget夠一定上8仔
買張lucky sim 4.5 g 7pro download得10幾20mbps
另一部機同一張卡速度過百 慘
5仔轉P8P
部機大咗好多 但體驗良好 bay blue好靚
Price.com.h 報價最平果間, E字頭, 官塘.
我剛剛由4a換左pixel 5,新機。想問有pixel 5 的巴打

我用手勢導覽
下面條bar,我向上掃,成日以為我向左掃,會變左switch app,連續幾下都係咁
想掃上去睇下有咩app 係度run緊,要好難先掃到

總之掃下面條bar,成日失靈,係咪系統問題,定中左機王

之前用4a冇咁

有無裝啲試機app試下個touch screen?
正常
用p7 最近去韓國個相機影相變左有聲
關唔關我轉左韓國sim卡事?同埋裝sim卡個陣個職員有幫我將部機改做用韓文
有冇方法熄返個聲 試過轉返張sim卡都唔得 定我要等返到香港佢會自己轉返
有冇人都試過咁樣
轉返張sim卡後有冇重新開機 先再試相機
有 重開左幾次
定我要試下uninstall 最近既相機update?
手指問題?
我以為係,但有4a比較,所以唔係
AI 整相
點解好似少左d function .係咪要係邊度開返先有 ?
我見人地左下角有個icon
要8系+upload去google photo 先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞