[親生仔] Google Pixel 討論區 (109)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
個條bar bug bug地
我個部星期一落單, 琴日上到飛機, 但條bar重未ship
福仁 一樓 清水套10蚊
屌隻watch2 買左第二隻啦
外國巴?
香港我淨係見過一間鋪有得買
如果官網訂shipping勁貴
香港巴呀
我見啲網每間大概都係500 左右
如果外國買就計埋運費都唔止
就求其上網買了
今日終於見到stand 2
個無線充電上到30W
邊間

其他鋪嘅PD case淨係得iPhone
pixel 7a 尋日 update 完倒水問題即刻大幅改善
之前誇張到 1x min on screen time就冇20%電
update完用個幾中仲有90%
Detailed Seller Information
Business Name: shenzhenshi taohuagang keji youxiangongsi
Business Type: Privately-owned business
Trade Register Number: 91440300MA5G7LHR5A
VAT Number: GB366440490
Business Address:
gangshenguojizhongxin B812
longhuaqu minzhijiedao xinniushequ
Shenzhen
Guangdong
CN
見有人話更新左收到4.5g
點睇自己係收緊4g定4.5g
你試下個速度就知
好似係
唔該巴打,下次會睇左再貼Link
基本上seller個名係啲QWERTY之類嘅都係100%來自支那
任何喺amazon買到嘅嘢都係
學到野
想問pixel5 lock screen 果陣,
熒幕中間上面會一點光,係咩來?
係咪講粒綠點
yes

啱啱入手咗 8 PRO ,想問開始有咩要留意?係咪唔好更新系統住?
更新完先set野
如果要過機就更新完reset一次就有得過
想請教下有咩有冇咩殼同moon貼推薦
見上個po電話殼有人推spigen同ringke,比較過價錢應該揀ringke
mon貼我見有人講whitestone dome,但好似好貴有冇師兄有啲平少少嘅mon貼推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞