[親生仔] Google Pixel 討論區 (109)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
有無人最近成功係美Google store 買機送到集運無比人cut 單?
咩機一起身揸上手都好凍吧
美馬pixel 8 而家8折幾吸引,但追post美馬送貨好似有伏?

另外見英馬8 pro都有16% off, 256gb £681連運費,想問問英國機同美國版用落有冇分別?謝謝!
一係個畀人偷貨 另一個就唔出貨
咁慘情.....
美馬直運, 拍片開箱都ok
可能全港得我一個咁唔好彩,連續兩部機都比人偷左,第一部寄失之後,我專登買過第二隻色,驚班蠢鳩CS混淆左第一部,結果都係一樣,你鍾意可以試下自己運氣既,連比負皮都唔比,美馬仲衰過淘佬

而家係香港買水貨同美馬差唔多價,有實物,我幫襯果間原封台水,即場開箱試晒無問題先走。

part 2
有冇人有玩puzzle&dragon?
pixel 6 pro最近唔知做咩 D遊戲聲好似炸哂破音咁
但播其他片又冇事
我都寧願本地買水貨算
又可以即日有貨 又唔驚昶寄失
清CACHE試試
係咪game既cache?
前幾日過台版再返日版好似有特登清過一次
我都試過
同埋開pad特別食電同熱
最尾點解決?
定你熄聲算

我熱同食電反而少D 係有時轉轉下會熄app 嬲到
重開app
用左咁耐係得PAD個app寫到咁廢
我用7 pro到依家都仲會有斷珠情況
用samsung都會lag 聲 尤其係用全體攻擊
前後係美馬買咗3部P8都係用直送,係SF接單送嚟香港,全部都係一個星期左右完好無缺送到
仲有以前買過2部4a都冇問題,應該都係睇你好唔好彩
美馬已落單,祝我好運。(其實幫人買😂)
我之前都係響google store, 美馬集運,同美馬直運都冇事。不過咁啱追post見到巴打們有咁嘅經歷所以問問
依家好似連etopia都唔賣日版機咁

除左友和仲有咩香港網賣日版
有冇三叔轉會pixel嘅巴打分享下個相簿點用
見佢原生個app綁定咗google photos
本身啲folder同相簿冇晒要再sort過
喺library
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞