[親生仔] Google Pixel 討論區 (109)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
點樣剷
係咪解除安裝更新
係,之後係play store 再裝過
好似都係冇分別
要整了
入來呢個post 問一定係p8
睇你要唔要5g, 保養, 8仔, 打機, dex mode <--全部冇都冇所謂一定係p8, 有最新AI, 又係親生仔, 相機正
今日收到嘅中銀App更新7.1.3版本發現有問題,一撳App就即刻轉去Chrome個頁面,唔俾登入,如果有發現更新記得唔好更新住
(7 Pro)

sor 睇完你地留言先知
嚇一嚇咁撚平
samsung話s23都有ai 啲人都揀s23而唔係24
Samsung係話下放AI function俾S23系列,但係冇講過下放幾多

等Samsung公佈咗先入手都未遲
P8 遲啲會唔會有P8P 個Video Boost feature?
我都係7.1.3,但無問題
好彩巴打門提一提先見到7a唔係細過8
暫時傾向p8 or 整
諗多幾日先

心目中嘅size係好耐以前部Z5 compact
呢個年代好似得iPhone會做旗艦/準旗艦
但我唔鐘意蘋果生態圈嘅玩法
two sizes of Pixel 9 Pro. We can apparently expect the Pixel 9 to have a 6.17in screen, while the two Pros will have a 6.3in and 6.7in display respectively.
咁就唔知咩情況了,但係都有可能係7.1.3嘅細版,而冇喺Play Store顯示出嚟
ok呀我部8 Pro都係日store 買
我試咗啦 閂咗USB debugging就開到app
閂咗又真係開得翻 Thx
大家8pro用緊邊款機殼同Mon貼?
依家用緊mous殼加個玻璃貼
但成日積塵
想問下pixel 7A買咩版好
佢呢個ai行三星硬件, 如果行雲端都明
個心唔舒服, 離S24而去
需唔需要西瓜卡?要嘅日版
想唔想相機可以熄聲?想嘅唔好買日版
其餘買咩版都得
我都會係3星post彈s24限ai期限
而家又投入返pixel行列, 之前講過冇a系列出, 睇下5月有冇p8a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞