[親生仔] Google Pixel 討論區 (109)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
S23個價同S24都差不多了
S23 256水貨都要4500, S24 512GB行貨扣曬回贈, 差700蚊
日版就算出咗日本都冇得熄聲?
用到

用唔到係你ff
想順便搭單問下 有冇人有防偷窺芒貼好介紹
暫時試過得 VPN , AI 總結 同埋幫你改篇文既功能用唔到,其他只係唔支援廣東話
試下呢個 https://m.tb.cn/h.5qk21eT 我用spigen係剛剛好貼住個套
試下呢個 https://m.tb.cn/h.5qk21eT 我用spigen套係剛剛好貼住個套
睇落好似唔係防偷窺
依張我買完貼機無貼退左
細張左唔fit
覆錯左第二位 不過防偷窺會用唔到指紋解鎖
我個部係8 pro 係鋼鋼好喎,係剛剛好貼mon 邊
佢又冇啲固定器,所以一貼唔正就包唔晒個mon
應該買靚啲嘅就會用到?見有啲標榜用到指紋 但唔係pixel
我幫人買過呢隻 https://m.tb.cn/h.5qmEVtf
但係佢手指禁極都冇反應
咁呢個又真係冇話用到指紋 搵啲寫明用到指紋嘅可能會好啲
買7A記得買多舊外置電跟身
咁慘嘅咩
想知師兄個spigen套係唔係都係啱啱好遮到銀邊
因為我想要埋magsafe,參考緊要揀個咩套
依家啲塵多到懷疑人生
Spigen包到好埋,其實唔係好多mon貼痴得到,上面個塊就係啱啱好fit
貼個MagSafe 圈咪得
Samsung 攪咁多年,連個ui都未做得好,ai就算吧啦,聽下就算,ai暫時係得Google攪得最好
Samsung 硬件天下無敵,軟件9流
Pixel軟件天下無敵,但硬件只係一般貨式
睇你要邊樣
咁又冇咁差吧呢啲諗法係偏主觀

One UI我都覺得好差,但呢個只係我個人諗法,唔代表其他人覺得差,所以冇乜必要講成咁
若果其他廠做得差啲都會覺得可接受,但三叔係an龍頭,兼且財力雄厚,又攪左咁多年an機,軟件都咁差相信真係底子弱無得救
三叔軟件實力真係比Apple,Google差好多皮,唔淨止個ui
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞