[親生仔] Google Pixel 討論區 (109)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
唔太明
如果想用土耳其買 咁就要開另一個Google ac去買?
睇你本身個Account喺邊度,你可以轉自己原有Account地區去買都得
有無人知Pixel 7a和8,support幾多張eSIM?
Google Photos partner share 可以share晒所有相俾另一個ac

而另一個ac可以揀save唔save晒所有相落自己ac (唔會佔用依個account storage)
上個post 有絲打教做 battery calibration
個mon開到最光播YT
最尾果1% 成個鐘部機都未熄
所以應該係個電量顯示有問題
有冇人知Google個Gemini AI點樣開到嚟用
2張,但如用埋實體卡,
都係同時間 最多只用2張卡
點整嫁 我去到日本用日本acc都話我地區唔啱
想請問pixel 有A series既電話
係咪用正series 既水尾次貨
佢係跟play store account個region

如果你有個冇region嘅account你喺有vpn嘅地區就會有得用

提埋你 你個account如果係有vpn嘅region 咁去到唔support嘅地區都會有 呢個係跟據Google所寫 但我就未試過
之前拎咗部pixel 5A整
間舖既大哥話series A易壞啲,用pixel 5 d 次/舊貨
我p7叉電去到80%
reboot 之後有83
我7P都試過朝早起身65,reboot之後69
dim災平啲
想知x2
之前去到日本 有個日本區acc都係話唔啱區用唔到 唔通都係要再註冊過先得 4月再去日本試下
咁唔清楚 因為我喺英國係用一個冇region嘅account就咁入google one就有得開vpn
等佢有貨
美馬一直交唔到部 P8 比我,嬲嬲地今日落水貨鋪買台水,同美馬而家差唔多價,同一時間見到有個老豆買左部灰色 P8 比個女用,見間野枱面都仲有幾部 P8 等緊寄。好多外籍人士,大陸人訂左其他貨黎取貨。暫時用緊 gor 玻璃貼,係厚d,但認指紋無問, 白邊係真屏之外,又唔算好礙眼。

換咗pd case + 屬牛盾防壯貼
一切良好!
補返兩張圖先

厚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞