[親生仔] Google Pixel 討論區 (109)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
其實auto都冇咩特別 橫掂之前嗰啲都有screen protector mode
所以先奇,呢啲普通到爆嘅function都要exclusive
我反而係數知要auto黎做乜不過過多排都會下放 始終pixel唔係咁分基本上唔會有分別

好似iphone都係啦 代代都差唔多有好多都寧願買上一代 當然有啲會攞iphone show off另計
我都斷左,最後用眉鋏夾返出黎跟住淘左個新嘅sim tray換返
希望Pixel9有Qi2 wireless charging
https://www.androidpolice.com/google-tensor-pixel-phone-upgrade-update-support/

Tensor-powered Pixel phones could soon get a rare upgrade
玻璃鏡頭貼入左兩粒塵
用返膠貼算
pixel 真係cls 包攬盲測冠亞季

https://youtu.be/VRoTOE3FqT0?si=qztChHpYREf9q0H-
In pixel we trust
入setting揀network and internet,再揀internet襟smartone會見到VoLTE著咗
用緊 iphone 14,想轉pixel 7, 唔知體驗會唔會好左
要換就8啦手感已經差好多 仲要120Hz
買咗兩部pixel8畀老豆老母,兩部都一樣用cmhk,點知得一部開到voWifi,個ims一樣咁set都唔得
我有VoLTE就算,費事搞咁多
PIXEL 8 PRO個MOON死左....有無巴打有經驗?
跌過?
係呀, 死左
新加坡係Pixel嘅出售國家之一,自然有一定數量嘅市佔率
宜家日水係咪都可以熄相機聲?
人地有行機
個政府好, 所以有Pixel 行貨
用緊7a表示嚇親
舊年好似又係咁,A系列反而勁高分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞