[親生仔] Google Pixel 討論區 (109)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
(無行貨) Amazon直送開箱記得拍片,incase出事要退貨都方便啲
建議熄adaptive connectivity (5G先有用), 香港用收唔到5G 開左有機會影響通訊
叉電問題一律建議用USB PD 火牛 同USB Type-C to Type-C

實用連結
Factory Images for Pixel/Nexus Devices: (需要 Unlock Bootloader)
https://developers.google.com/android/images

OTA Images for Pixel/Nexus Devices (不需要Unlock Bootloader)
https://developers.google.com/android/ota
lm
LM
P7 update左
之後倒水
Google又學埋apple啲野
lm
7P更新前&更新後都冇任何感覺
你想幾平先
軟透明個隻?
我之前街邊電話舖買到
25蚊
就係要依啲
美馬寄失唔認數
英馬米白256唔出貨又唔畀cut order,仲cut我chat
一山還有一山黑
p8 QPR2 粒電好似好左少少
收唔到貨 退款啦
都係唔up住今年都試過一次,唔知邊個月update完勁易發熱,搞到14先fix返
未過數
cut咗chat 所以補咗mail
I'm sorry but I couldn't cancel this as your order, #204-xxxxxxx-xxxxxxx, Google Pixel 8 Pro - Unlocked Android Smartphone with telephoto lens, 24-hour battery and Super Actua display - Porcelain, 256GB had already entered the dispatch process and was ready to leave the Fulfilment Centre.

The estimated delivery date is Friday, 29 December 2023 - Thursday, 18 January 2024.

俾佢吹脹
11月另外買咗部128藍未開封,31 Jan 前仲可以退
而家搞到我配件唔敢買

再等到一月變埋二手科技
不如退埋部藍,等Pixel 9算
攞咗120鎊cut單算 等埋s24 再決定 到時又會再平啲

近排有人watch 2電池發漲 P8P紫鏡 都係睇定啲先
你美馬件野送到去邊度?我部 P8 系統顯示出左貨運輸中,最後係美國本土失左踪,無交過比順豐,攪左大半個月,最後全數 refund。唔信邪再訂一部,又同樣結果,而家又要再攪 refund,我仲以為得我一個寄失野咁黑仔,果邊應該大量 P8 一出貨就被內鬼偷左。
sorry我只係quote 上個post
啲死咖喱閪cs
買咗p8p pd case with loop
聽日送到
好好笑,arriving today, 但件野顯示仲係美馬既設施度,呢單係今個月內發生係我身上既第二單,我自己都係第一次見

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞