[親生仔] Google Pixel 討論區 (109)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
有冇7Pro 12月更新完之後個always on display bug左
依家熄mon唔夠10秒佢就會黑mon 收到msg同拎起電話都唔識著番
要咁電源鍵先會著
256GB Porcelain 10月5號落單
都而家未出貨
一路冇日期,上星期就寫29/12 - 18/1送到

問親CS永遠耍你走,答你件貨出咗㗎喇冇得cut
唔要嘅你自己拒收
而家仲要charge 咗我兩次card,雖然係pending
ringke
拎咗120 credit 就cut單算喇
鎊紙升到10蚊唔多抵
原裝其實冇得輸
pixel 8 pro 50mp mode真係好勁 三粒鏡日頭夜晚都出到好清嘅相 低光影畫質都唔會劣化
不過8Pro有時會有走焦的情況.

7Pro用左一年只係試過兩三次.

8Pro用咗差不多一個月 已經試過兩次.
正wo🫠
想問咁多位師兄, p8p 係香港用唔用csl 5G , volte 同埋八達通app, 銀行app有冇問題?
有無人知點解pixel 8就咁掃mon會lag 睇落得60hz(setting有開smooth display) pro就無事好順

去左幾間門市試都係咁 上網search過又無人講8 lag 但8pro唔lag呢樣差距
冇5G,VoLTE僅限CMHK/SmarTone,八達通&銀行App冇問題
八達通冇問題?
八達通App用唔倒咩?
上咗去DHL 8號到
唯有拒收
想買部1TB有咩方法?
日撚日都有人問 追幾頁po係咪會死?
唔覺有問題 比片嚟睇下?
https://www.reddit.com/r/GooglePixel/comments/173fsfa/pixel_8_refresh_rate_question/
終於搵到 留言度有人話原來係門市demo機既問題 8會lock死左60hz 咁搞笑
想問對手機唔太有要求 想買pixel幾好?
最多都係玩monster hunter now
遲d拎去英國用
6 pro/7 pro
英馬剛到貨米白色8 pro 256 有無巴打仲要?

t.me/Reusbrother
影風景50mp好撚正
但影人都仲係玩緊12mp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞