[親生仔] Google Pixel 討論區 (109)

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
橫掂都係水貨,上Price睇吓現貨好過啦,有啲7700同美馬差唔多
我都係早二日香港買,第二日就收到喇
你指白邊?
amazon 有一隻無白邊, 不過邊位都係食晒塵
買街邊10蚊貼
每個月換一塊算
美馬連環寄失我2部 P8 終於都 refund 晒 ! 之前寄失一部用 dhl, 攪好耐先 refund 到, 唔信邪見長期特價又訂多部用 sf. 結果部機一出美馬某個貨倉就同一樣失踪, sf 由 day 1 都查唔到紀錄. 我同美馬 CS 講呢次係一個月內第2次發生 delay 係我身上. 佢地又只係公式化叫我再等多一個星期.

心諗, 件野從來都無交過比 sf, 仲等乜鳩 !? 嬲嬲地, 打封 email 恥笑佢地仲好意思聲稱係全球最 customer-centric 公司, 結果隔日就收到回覆話會安排 refund, 因為不可抗力原因攪到送唔到貨

終於體會到美馬 CS 而家變得有幾西, 機械式回覆, 出左事唔會有人跟進, 全部都要自己追, 總之以後都唔會再幫襯美馬. 仲用緊集運係美馬買貴野既巴打睇路, 果邊個倉應該好多賊

咁黑仔

我連續兩年P7P同P8P都係black friday offer, 係美馬落訂加用buynship送番香港, 順利無問題
有無人join google one
已Join
好似都係必join
原本Join嚟係諗住用佢個VPN,不過後嚟話香港唔support,咁既然都已經買咗,咪繼續用算
唯有將嗰100GB用爆晒佢
買隻軟貼算啦
識join一定join土耳其plan
想問打機想順少少應該點SET?謝謝
e記 512 7750
買過部
畫質全部較最低啦
vpn用pixel唔使錢架
咁我唔係淨係得Pixel呀嘛
想知Google one可唔可以將另一個account d相sync過去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞