Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike
跟機掣保一年 , 可以送修
Elite2 通常壞掣 , 少 d 飄
總好過冇拎到去
佢要
一句講晒
非 X 唔買
我係2000Fun岩出左
可以拍Google Pay
MMpower 5% 回贈($100)
又有Game送 唔明點解D人要係百老匯出
第一日已經 2000fun換x機
你醒目 攞晒2隻送既Game
2000fun冇現貨
如果咁心急玩
咁就真係冇辦法
其實有用嗰兩隻game
因為game pass已經有
Moving out 2冇
冇留意㖭,原來有一隻冇
fc24係唔係跨平台?
新手一問 邊度7折
唔係,係額外一隻(我2號已經2選1,有ching話第1日係2隻)minecraft dungeons同另一隻唔記得名, 另外Starfield贈品好似都冇晒,各位想要可以打去問左先。
我覺得首選係拎game pass ultimate 6個月,而3隻game岩想玩都可以拎,早玩早享受。
Xbox Store
全 mode 跨
前日先講緊大量
咁快換到冇
今日拎埋佢送果隻game,幾分鐘內見店員都接左2個電話問有冇貨,有咩送。答個客:好多人trade阿,凈機都會補貨,但贈品冇晒就冇啦。
今日冇曬?
琴日去仲有
啲贈品你哋係即場拎定要訂?
Elite 2 冇買,1未過保rma過一次,填表單寄番去1換1。
普通版手制屋企有4個,2個都係壞右邊搖桿。呢個基本係死症,時間到就會壞。
搖桿壞果個零件1×蚊,但要高溫解焊,普通辣雞係解唔到焊,麻煩過換mouse微動。
巴哈/Google好多人壞,都有po教點換,有興趣可以自己試下修理。
岩岩 Trade
店員將贈品打左落單度 未拎Starfield 贈品
希望拎機時仲會留比我啦
要訂
應該冇曬現貨
店完話代理派曬就冇

所以巴打如果想出機嘅唔好拖,早出早著數;啱啱同店員吹水,我去嗰間舖頭係比較山卡啦既,唔係市區;今日都有11個人Trade機,我當有10間2000Fun,即係Weekend今日全部店保守估計出左100部,贈品冇可能無限派,有時呢啲咁嘅優惠分分鐘見多人出,最尾可能會變到唔送都唔定,未必關成本事,而係可能其他舖頭唔鋸,同代理投訴搶曬啲客。
唔玩2000fun 會員送既game 係咪去d 有現貨既大電器鋪trade in 一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞