Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike
我果日沙田2間舖無bundle要留,淨機反而即出,不過我電腦有玩D4, 想係廳部大電視玩埋所以等多日,我都孭住部ps4 孭咗2日

百記即刻出埋code 真係無得輸,2kfun送果啲黃豆我反而麻撚麻唔要都罷
一樣 , 可以去買
百記即出 code , 淨係呢樣已經贏晒
我本身有部X Box S 想Trade PS4 要 X
本身部機就放出去 補貼

我想問嘅係本身個Pass 2024 9月到期
而家應該點樣搞個個pass最抵?
係唔係本身已經有Game Pass Ultimate?
係就等佢完晒先 之後先買3年core再升級
呢排xbox post應該會熱鬧好多
between竟然重未有新手驚訝xbox手掣係入電蕊/無入電齋插線都用得
係 但本身X 跟機送6個月 入埋落去?
成功買到,重送埋xbox車仔模型,加1999,真心抵玩
邊到買?
旺電,岩岩黎貨,佢話分得幾部
有車仔 正啦
問左好多間都冇曬單機,全部得返d4版,一係就要訂,而且訂都係得返d4版,冇單機訂,好彩呢間冇咁出名先有貨,而且得佢有野送(雖然冇乜用既野
一講開PC又絕口不提日夜吹噓嘅實體遊戲光碟
講真買咗機一個月 xsx齋用pass玩第三方廠game 有dead space wild heart 人中7外傳都幫我慳咗咗成千蚊 當然係有送pass 計返pass ultimate每個月80左右 一個月如果出兩隻想玩嘅都抵返埋
咁證明咗d4有幾垃圾 或者之前太多人買
但唔係個個月有game啱玩呢
我見過ps plus更垃圾 所以我容忍度高
Metoo
各位巴打 如果用電視玩, S 個體驗會唔會好差? 有冇話mon大啲 更加要買X?
啱啱trade in入手左S, X要加兩舊買大菠蘿4版
水貨trade唔trade得
有x一定買x 多512gb同勁d加上有得入碟已經值多1k,除非真係唔夠錢或冇位放部機
佢地試機冇睇你水定行,部機著就過到關
我諗係唔多人接受到手掣玩d4都係一個原因
入唔入碟我都ok, 有ps5 係驚慳果一千幾百 會後悔 見唔少人都話想s轉x

本身都諗住x 屌佢搶到全線2000fun冇哂貨 加$200隻D4又已經有
見埋實物 其實x都好細 ps5真係大舊到傻

但性價比黎講, s補1千都唔洗仲要送多個手制 真係屈撚左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞