Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike
xss唔係垃圾
但定位就係入門級
好適合作為你人生第一部console
但打開機既無理由唔係xsx
本身用緊xbox series s 見減價想換series x 請問有無地方trade
我自己買咗S, 因為我真係唔係成日打機,只係間中玩一兩個鐘電視又唔係4K. HDD我都覺得500GB太少,依家可能三隻大作已經爆quota. 我自己就咁連外置式hdd算,因插卡太貴了。 我都同意如果有心打機而買新機,不如一次過買X好過。
唔好慳果少少 , 太多例子放 S 換 X 機
最舊 X1 唔要
唔係 , 一定係 X
有換襯手 , 唔好等
好似有D 舖自己搞 S TRADE X , 但要搵
用 PS4 TRADE 隻 X
仲平過你就咁買 S 機 , 基本上唔會考慮 S 機
因為你對4k既概念錯左
就算你個mon有無4k
部xbox都係要開4k60 先跑到高畫質同hdr

2k120=降畫質=一pat屎
玩到第三章.... 悶到仆街....
港區唔齊game喎
起碼都轉台灣
我開完兩個成就 del 咗

多唔多game玩到4k120hz定4k60hz moon已經夠做?
如果我join 12個月金會員+買機送6個月XGPU係咪total有14個月XGPU?
台灣GP只係多幾隻,EA play就多十幾隻

都係XBOX360遊戲
買隻 Splinter Cell 6

唔知轉區有冇咩後果
你爭取1000成就啦
你之前唔係有機喇咩 , 隻 S 機放咗 ?
而家金會員 3:2 , 12換到 8 個月 XGPU
唔覺好玩
純粹玩fc24 係咪xss 都夠做
眼光放遠D
更多比 FC24 值得玩嘅遊戲係度
我諗你買部iphone都唔會只打電話掛
呢到好似無人會推薦xss咁

因為本身都係打ps4 上網睇個個都話xss純粹4K分別
有冇人用switch trade?知唔知粒菇飄移check唔check?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞