Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike
咁我都轉返用線

想問你係咪用緊差電池?邊款?
如果trade 完,唔知全新淨機放到幾錢
本身有x ,淨係想要手制同啲game
如果放唔到,換s 又好似無乜用
好糾結
True wireless headset 係咪得razer個隻
唔想下下用大牛龜
係呀,用緊panasonic高電量黑色嗰隻
淨要手制,你叫接貨條友用咩打?
我都諗住買呢隻
想問手掣插線係咪可以已經差到電?
抑或要另買個座?
叉唔到的
一係另外買個座,一係買一set座連電
收到,唔該哂
都岩,咁都係加1000到換部s 算
當俾錢買兩個手掣,送部細機
正確o黎講唔係攞去ms, 係去xbox.com.hk撳維修, 佢地搵sf上去你度收走, 搞掂再sf返俾你.
多謝提點,希望用唔到佢呢個service
只係追求戴得舒服
巴打有冇推薦
本身用緊steelseries arctis1
覺得有d硬唔算好舒服
加左價$100
請問仲有冇game可以單機雙打?
睇下有冇需要買多個手掣同老婆玩
pc gamepass 都有 ea play的
It Takes Two
A Way Out
As Dusk Falls
Overcooked 2
Spacelines from the Far Out
Minecraft
Minecraft Dungeons
Unravel 2
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge
Escape Academy
Pac-Man Museum+
Stardew Valley
Terraria
Golf With Your Friends

另外推介:
Nobody Saves The World (已下架,但經常做特價)
Diablo 4 (未上架,一出果陣評價一般,依家第二季唔錯)
係得果隻 , 冇咩人有買
舒服應該係 BNO 果隻 , 夠晒輕
聽日先得閒去trade, 百老匯仲有冇貨?
唔該哂
我今日都係打電話問咗有貨先落去買
無機trade 照買新機有無優惠攞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞