Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike
用緊xm5插線落手掣
有冇人試過改玩家代號改唔到 但係又食左個免費機會
我撳完改見個id轉過一次之後又彈返開頭派d random名 而家我再改要收我錢
我試過改左,但係要一陣先再變
但我朋友就睇到新名
淨係3399
揀FC24定game pass 6個月抵啲
唔急玩嘅FC24最後都係EA PASS有,XGPU就包埋EA PASS
6個月gp可以試大把嘢
係未唔會影響XGPU大法?半年後用完應該可以照買?
其實建議你先用core會員大法,之後再入6個月game pass
駁唔刀
想請問如入已經入左ultimate,有冇得調轉入core叠上去做ultimate ?
有,但唔抵
12個月換得4個月 xgpu , 所以要等佢完先
巴打,想問下落百老滙買機,係咪即場送game pass or game?定係要等幾日先有得拎?
啱啱trade 咗,我揀咗game pass ,即刻比code
收到,thanks 巴打
本身有xsx, 思考緊trade唔trade in ps4換多部xss, $1000 有兩隻手制,加埋我本身自己有2隻,total 4隻可以招呼下朋友,多部機就放房,其實都接受到
感謝
想問下巴打
本身有PC game pass
最近有fd 送左部Xbox x 俾我
PC game pass可唔可以用落Xbox到?
我陪朋友先去2000分
再去其他有做Trade in嘅Game 舖
全部都無哂連D4機款

最後去咗百記買
送Game 嗰度乜都唔問
直接print 6個月Game Pass Code俾我個Friend
Moza R3 2599
Moza R5 3299

呢兩隻都可以用喺xbox,
g923呢啲咁膠嘅垃圾就算數啦,
畀得起三千幾點解唔買直驅
360後再度重返xbox
同問 thrustmaster TMX 是未買唔過?
是, 有Moza直驅,
點解仲要玩logi齒傳同thrustmaster皮帶
要upgrade xgpu先可以

BTW可唔可以介紹你朋友比我識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞