Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike
觀廣遊戲人今日仲有貨. 要等2 個換完先到我. 送咗隻鐵杯同xbox袋. 兌換個邊都有少少煩. 見員工都講到口乾.
想問x同s個火牛係咪一樣
2部都唔跟唔係火牛,直插電源線入機。
2部都唔跟唔洗火牛,直插電源線入機。
今日百記買到X 了
XGPU有咩好玩
如果唔係成日玩既話
單買game抵d定係買pass抵
因為pass一買就買兩年先最抵就有d糾結緊
一隻A作品一般都500蚊
Game pass一個月就45蚊
你自己計下條數抵唔抵...
pass list 完一輪通常都係話唔知咩嚟唔試
都係自己玩最實際
Down隻game 要3粒鐘
好多時Down完已經冇mood 當玩咗
岩岩決定買一個月試下先
Forza 百幾gb dl勁耐
手機download個xbox app,可以響公司睇下有咩想玩,之後遠端download,返到屋企有得玩
買機送game可以揀fc24
雖然隻game下年都會入game pass

買機揀間方便你嘅買就得
上面有list
或者睇下面呢條都得

ps$1999部主機邊度搵
直接買啦

https://xbhkredeem.wixsite.com/xboxhk/post/%E8%88%8A%E6%A9%9Ftrade-in-%E6%96%B0xbox%E5%84%AA%E6%83%A0?fbclid=IwAR3BYVSHHsh5VaFLS19C_BrkQymDqkl43dWmEbPlubJoPJhkQoaSiIeGprk
你咩鄉下寬頻
如果贈品揀paa的話你可以玩完送果半年再諗
又可以玩一兩個月pass再決定

#1有部分pass 推薦 game
你係咪開住game dl
係嘅退出一隻game先
速度就會升返

再唔係就插線
屋企部Xbox係咪要開住?
其實一隻game未推出或者你未買/入GPASS,

都可以預先下載
可選擇關機係休眠模式,咁佢就可以自動開機
係咪村屋嗰類呀
而家普遍都1000mb掛,大作都係半個鐘左右攪掂
私樓 100mb
個plan 10幾年冇郁過
一直都覺得夠用 直至到買pass後
扲免費送嗰隻game send 完email要等幾耐左右, 有冇巴打已經扲咗?
有冇巴打知gamepass個金會員大法仲用唔用到?
等2000fun有貨再話你知
用到,不過宜家係三年換兩年
我指佢本身送嗰3揀1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞