Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike
我揾黎揾去都係得正價 569
前排有折 , 而家冇
屌,可以放走部ps4 pro搞到我都好有興趣想轉,係唔係得2000fun有做,個優惠做到幾時?
2000fun 冇哂贈品 搞到唔係好想買
俾人掃晒
得2000有贈品??其他冇?
2款《星空》STARFIELD主題贈品各一件:XBOX《星空》STARFIELD水樽、XBOX《星空》STARFIELDT-shirt

Minecraft / Moving Out 2

贈品都好似唔多吸引喎

主體唔係睇個plan送乜野咩
2000fun : 由於反應熱烈,所有贈品已全部送出,感謝支持!

買機果D就一定有既
即係cod fc24 fm game pass果D
其他個d間間一樣唔care
有星空衫同水樽,當然係去2000fun
已經提左大家盡早出 唔好拖
而家2000FUN都無額外禮品送了

其實都好合理
1間鋪1日有10個人Trade, 10間鋪加埋Weekend每日 Trade 100部,邊有咁多野送,全部限量
依家去求其一間都一樣
咁搵間現金回贈多既有著數
睇下有無得拍Google Pay啦
MMpower 回5%
應該最正就係收google play嘅舖頭
Alipay連信用卡畀錢唔知有冇回贈
MMPower ? 唔好搏呢張 Alipay
alipay 綁京東卡 有4%
我有部PS4,但我之前已經轉會買左X BOX X,部PS4仲有咩價值
有啲後悔無加二百買埋D4添
留比個孫
再上一個reply咪有講
Xbox d4可唔可以用keyboard mouse 玩呢?
剛轉會入坑,唔太明game pass,想請教下。
如果禮品揀左半年game pass,應該再點買金會員最抵?
個半年game pass係分開兩張三個月。
有啲複雜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞