Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike
睇返官方list,百老匯有得trade ,豐澤冇
特價淨機就兩邊都有
搵近自己既舖,打去問咗先
今日拎住部PS4 pro 走咗3間舖先搵到 Diablo set,都唔輕
其中一間尋晚問完,今日已經無貨,所以好難答到你
原本諗住貪2000fun送多兩隻game就去佢度 trade,但 moving out我喺switch 已經有,仲有多啲手掣玩
最後去咗百老匯,搵咗3間先有Diablo套裝
其實有間無貨都話可以訂,星期一到貨先再攞去trade,不過我心急就直接行多兩間問
部ps4 pro通電有畫面就收貨,扣完機價$2199可簽卡,搵張5%卡回返$110好過送隻未必玩既game

想請教下,2000fun而家同時賣緊gold同core,爭$20一年,用嚟轉xgpu係咪無分別?仲以為core取代咗gold就唔會再有gold賣添
無分別
gold 應該賣曬啲現貨就唔會再有
xbox有冇過熱問題?
玩咗兩年日日開都未試過,今代xbox個散熱設計好好
ign俾cod 4分
完全冇問題
唔知衰咩
個mon 得hdmi 2.0 係咪玩唔到120hz?
要用hdmi轉dp adopter?
2000fun 送多兩隻game?
Adapt 完都冇用
day1 係 , 之後轉了
咁去百老匯好似好d 仲有得簽卡
Xbox Game Pass Core 兌換 XGPU 方法

1. 入 3 年金會員 $349*3 (兌換率 3:2)
https://www.microsoftestore.com.hk/partner/product/12mogldcrd?locale=zh_HK

2. 買 1 個月 XGPU $85
https://www.xbox.com/zh-HK/xbox-game-pass/ultimate?launchStore=CFQ7TTC0KHS0

3. 你就可以得到 25 個月 XGPU

總費用 HKD (349*3+85)/25 = HKD 45.28/月
一口氣入3年咁多?
用trade in送嘅6個月XGPU upgrade 又得唔得?
trade in ps4洗唔洗比埋hdmi線
用緊ps5,但都有啲心動想入會,玩双修
得 , 都係一個方法
要的
ps4配件點先算齊?
你的電子遊戲機如下列每一項所述:

正常開機
所有操作功能正常
必須包含一個控制器,一個電源適配器,專用連接電纜,並從任何關聯的雲帳戶中刪除該設備
2000fun都有得簽
送果隻要moving out
因為mc入pass就有
再多個水樽同tshirt
唔知百記有咩送 等得咪2000fun
hdmi線都無要我
引下你先
quick resume真係好正,係咁轉game玩
一次開機一秒入game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞