Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike
想問個原理係咩?
買3年金加GPU
點25個月?
係呀 我係買x
本身係打算ps5 但係諗諗下
好似Xbox 多驚玩
Ps5都係贏ff7 同蜘蛛俠
有咗xbox x人生更精彩
貨一樣
2000fun就送多件mouse pad 定塊唔知撚乜紀念牌
百記無依啲不過Xbox跟送果隻game/game pass 就即場比code 你,唔洗你send email去換等幾日
咁就自己睇下想要邊樣
一定係X,效能勁一倍
兌換率3:2
3年金會員兌到2年XGPU
咁2年再買多一個月,所以係25個月
百記優先
隻2042啲角色個個唔同技勁複雜,好似之前簡簡單單咪好囉,唔係屋企人玩都唔會down嚟陪佢地
初時2000fun送多一兩隻game,但而家送晒就一樣啦
想 trade機既話,大舖仲有 Logitech同某幾間CSL都做到
買淨機既話,豐澤都有唔少分店
最好打電話問定心水舖有冇你想搵既淨機/套裝賣啦,有既就唔使訂機行兩轉

另外,買X機送既game/game pass,豐澤、百記、友和都係即場俾code,其他地方買就要自行email Microsoft等佢覆
奉勸大家,喺祖兒嗰間買嘅話,千祈唔好網上買,超垃圾,搞嚟搞去用咗成個月。

最好剷上去鋪面,有貨即買。
而家啲人玩2定4多
個送嘅pass係咪即日計架
因為我買完機都冇咁快用住
唔想蝕一個半月

要game好似好蠢咁
你入落去redeem先開始計,放心
game就睇咩game啦,d4都ok嘅,應該唔會咁快入pass
如果你打算我三千幾蚊買返黎只係打FF同蜘蛛俠,咁就買ps5

Xbox game就乜都有得你玩
宜家多左人入game pass,日後可能game仲多
有無人試過用日亞買core gamepass 3年再搭 送果半年ultimate得唔得?
去百記啦,google 個電話打落去就腳舖問有無貨,有就叫佢留,無就問佢有無得訂,再唔係咪比多2舊D4 bundle
如果只玩EAFC 既係咪金會員3年就得,有想玩既Game入Game pass先再兌XGPU都得?
入 Core 有分地區 , 日亞買係日本地區 , 之後你升 XGPU 會麻煩
可以咁做
唔識就要問
喺game pass download咗嘅game
係咪可以永久keep住。等於自己買咗一樣?
咪玩啦 CHING
通常上架一年 , DOWNLOAD 咗唔玩 , 鍾意極都有限
買咗X揀cod啱玩嘅話定game pass個價值會大啲
啱玩就cod
Game pass 可以用三年大法
估唔到咁多人買
我之前買左
用pass 爆左 p3 精靈 sea 仲開始玩緊風來之國

但真係少日系 game
P4 先啱
p3等下年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞