Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike
我岩岩買到單機,2000fun太多人去買,反而要去d冇咁出名既鋪先有單機
金會員$349係咪特價嚟? 如果係特價會去到幾時? 今日啱啱email 等緊佢嗰六個月xgpu用嚟升級 但驚遲多幾日買會冇咗$349
純粹貪就腳 附近得佢
今日先見到個post 仲要返屋企拎機 去唔得遠
但係d4用手制玩幾舒服
唔係好多人易接受新事物,好似我咁我玩gta一直都係用手掣覺得好就手,但我d fd就一定要用keyboard 先識玩
係 睇習慣
我玩開console, 之前諗住練吓用mouse + keyboard 去玩2D game Nobody saves the world 都重handle到,一玩New world連行都疾吓疾吓

百貨應百客,Diablo 4手掣玩我都覺得順手,season 2幾好玩
想玩hogwarts legacy係咪冇消息入pass?
等唔切ps5pro轉左會
我以前好迷diablo,但人大左由其放工都只係想玩下速食game同睇下片,冇乜時間煲機
Game pass用core大法,一個月最平45蚊
點睇?
你ps plus 個個月有game 岩玩?
有咩點睇 免費都未用完 用完仲用到core大法咪用囉 有得平實好㗎
唔係特價
有冇巴打想要call of duty modern warfare 3 
買機嗰時求其揀咗cod
之後諗返想玩game pass 入面嘅game多啲

如果巴打有興趣可以tg 我
@happyplanet999
我指80蚊要兩隻game cover
宜家45蚊,一隻就夠cover
抵到顛
如果有4K芒,梗係買X啦。。。

S買俾啲細蚊仔架咋
咁係嘅 可以試下好多唔想買嘅game 例如wild heart咁光榮+EA本身就卻步 但係pass比我試到唔錯喎

仲有直接day1人中7外傳 人中fans又慳一筆

有45蚊當然更抵
有冇買 dlc? 後日出
唔該清
無消息
數位版係咪都係間中有優惠?
xbox好似冇咁多人買實體
仲想玩 baldurs gate
唔講咩
淨係人7外都3舊蚊
推薦Lie of P
Sea of stars
Forza
臥龍
唔駛諗
一定係 X
係呀屌,電視4k
聽日試下問下2000fun有冇得轉返diablo版先
$349 正價
2000fun $329 先係特價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞