Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike
我今日去百記trade佢有問我要game定係要pass
Thanks bro
邊到可以搵返主機個曲?想入連返落APP到
整多部XSX仲好
不如trade多部X機再用優惠價入埋elite 2
"We found your console but can't connect" Windows同Android開remote play都係咁
Wifi/data都唔得
有冇巴打試過
試過一次,之後過幾個鐘又無事
可能咁岩remote play壞左
連落 apps 唔駛主機 code 喎
星期四隻DAY1 P5T有冇得做新西人早玩

如果我用手機數據連屋企Xbox打機
會唔會用好多流量?
原來xbox手掣得90日保養,想問下如果手掣左遙桿出現飄移,可以點解決呢?
如果買新手掣,elite會好d嗎?定係會有其他選擇?
請問點入手series s最平
carousell, 我見過$1200全新
吓 THX 搵下先
大雞樂個反串玩膠post反而令更多人知道個PS4 trade in 優惠
多咗人接觸Xbox係好事
未見 World launch Time 圖
跟機 1 年
散買 3 個月 , 飄移可以 utube 望下都有唔同嘅人教下
用電子版 WD-40

ELITE2 散買都係一年保
比PS4 Trade In毒到
想問下而家係咪買Xbox X比較好?
同埋而家買Xbox X送6個月XGPU
係咪要用左Core大法先 係咪先跟上面咁買3年金會員同一個月XGPU 之後先入6個月XGPU?
你講先見到有個膠 POST
一定係買 X
COD/FC 唔啱玩就要 6 個月 XGPU 啦
你可以做完大法再入 CODE , 冇問題
而家2000FUN買係咪冇咩著數? 如果係咁我直接百老滙買
而家 2000FUN 得 2077 爛鬼章 , 冇用
去百記買啦 , 送驚會直出 CODE ,唔駛等
條款寫 兌換碼需於收到後的四星期內完成兌換,逾期無效
佢寫得保障自己
不過你用完大法+6都未打爆個 quota , 唔駛等
大膠樂又贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞