Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike
落咗架就玩不到 , 係
跟 PIN 果個再入曲
但其實機能黎講,xbox x同ps5都重夠玩多幾年,加上而家軟件發展冇硬件咁快(出靚game,冇手機game賺錢應該都係大因素),除非真係到升級8k或有隻game極大食,暫時睇唔到兩間廠有出新機必要,就算出都係靚dd或快dd咁多
巨硬而家重心轉移咗落xgp,xbox都只係其中一環
你見佢今代買定咁多彈藥,下一代準備有好戲睇
Q2: 點升級 Ultimate
利用 Live Gold 升級 XGPU, 最長 36 個月 , 新舊用戶都可以升級
沒有 XGPU 情況下 , 入 3 張 12 個月金會員再升級 , 可以得到 25 個月 XGPU , 費用為 $349*3 +85 , 平均 $45.3/月

想問下點解係3年換25個月
買2年可以換到幾多個月?
下代機8k 30-60fps,穩定4k120,今代機大家都係穩定得4k60,PS出得新型號,其實代表緊佢哋內部計劃緊出下一代機,我估下代機應該25-26年左右會出
咁如果我買3年金會員再入送果6個月,最後變幾多個月??
問題所在就要睇d電視同mon幾時會推8k,但歐盟果邊又話冇需要去到8k(話唔環保wo),所以電視最新既都唔推8k反而係諗點優化4k畫面
如果部電視或者Mon畫面岀到
Xbox Series X已經岀到穩定4k120
無數錯就30
如果玩玩下落㗎都幾麻煩
xbox d設計(外型,quick resume)係比對手好
鍾意既可以計埋game pass
呢代係值得去試下xbox呢邊
但有樣嘢真係不吐不快
講緊果堆等住被收購既三廠 佢哋整game既態度
好似暴雪知道自己會畀微軟買之後
就好似開左躺平mode咁整game
根本唔care隻D4出到點垃圾
反正微軟會磅住咁款
亞洲而家都推緊8K,最多由亞洲推廣返去歐洲,而家啲機能最遲27年基本上一定要出下一代機,上一代PS4 14年出,slim同Pro係16年,20年出PS5,大約6年一代,所以好大可能26年,最遲27係一定會出下一代,如果唔係啲機能會同PC比落後太多
落架前兩星期有通知你

而且給予會員特價優惠
巨硬唔會忽然落架
佢每半個月會公佈定有咩game入pass同離開,俾返十幾日緩衝時間你爆埋先
除非你鍾意做deadline fighter最後一兩日先走去玩,咁就幫你唔到
我有用X打cod warzone 2,1440p 120係最高但係唔穩定不停咁上上落落
而家啲game廠係咁出,先出半成品之後不停出patch同dlc,到出下代之前先至係真正嘅完成品
想問下咁多巴打 係咪點都唔好出S
本身已經有PS5 想得閒玩下game pass 啲game咁
我得部壞ps4機trade 加成3000買部X好似唔太抵
你有PS5咪換S,都應該冇太多朋友同你Xbox 連線打機,基本上你最後都係PS主,Xbox副
咁可能隻game好耐玩呢
p5r我都爆唔切機
昨晚換左機,但個手制震個時連個LT都震到彈彈下,係咪正常
其實拎GP黎講少日系GAME 又唔公平
本身PS 個邊直頭係0 ,
每個月送3隻19 日/美GAME ,但印象中好多都係狗都唔吊
唔正常
多謝巴打嘅意見
我都係玩下人中之龍同埋NFS咁樣 S機應該都夠做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞