Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike

聽日最後搶唔到X我都係返去玩xcloud算
係 , 要分3次
Trade in買淨機個6個月game pass係要點整?
想問下係咪即係要分三日,買完就再買埋xgpu, 佢就自動轉25個月,係咪咁啊?
唔洗3日,你重覆3次買就得,之後買埋xgpu
然後跟次序入序號,先入晒金會員,最後入xgpu就有25個月xgpu
冇錯
唔該晒ching
得左,Thank you
我係PC Xbox換左送個條FC24 既Code
我走返去Console又搵唔到,係唔係因為PC換左Console玩唔到
Series 新機係咪送3個月game pass?
點拎
搵到了
xbox x 3千幾蚊貨仔打aoe爽丫。。。

如果要買電腦run呢啲4k game至少都要6000
Black Ops Cold War用咗我244gb(XSX,計埋個Warzone)
唔計MWIII(...已經冇位裝),近代買嘅就係Cold War(CW故事唔差)
之前係咪有巴打話送嗰6個月xgpu係咪要四星期之內入咗佢話? 暫時呢兩個月冇乜game想玩住想遲啲先入
睇隔離post個個係到搶貨
好彩活動前幾日就去trade 仲有贈品送
真係周圍無貨了

屌遲左,又品想拎住架機出去

希望佢再加
琴日down左Headbangers: Rhythm Royale玩

類似fallguy,又幾好玩喎,隻雞個樣好搞笑
我本身係S機用55寸電視玩,我個人覺得冇問題的,但trade in 兩千唔駛有X一定揀X
無啦, 第二日已經得返s 後悔都太遲
想問下 上年fifa 23 大約 幾月入game pass
多數5月 其實係入 ea play
不過xgp包埋ea play咁解
係幾過癮
不過唔多襟玩
通常出後約 9個月
而家有d乜game係襟玩,好多人都冇左煲game既習慣,所以game pass就岩曬,就好似而家d人join netfilx同睇youtube既時間重多過買隻藍光係屋企睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞