Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike
PC + PS5 + Switch 已足矣
免費送Game幾時有 cod聽日就岀都仲未收到
隔離po又唔係沉到搵唔翻,點解會過曬黎
想問下有冇可以直連xbox 既軚盤推薦
我見 g923 xbox版香港唔多有
budget? 有咩要求?
想問下係咪所有xbox game PC 上都有?
trade ps4 個option 好低但屋企又有PC
無咩要求,唔好太膠就得😂3k 樓下都ok
100 萬嘅問題
9 成有 , 唔係 100%
同埋 PLAY ANYWHERE , 根本唔係 2 揀 1 嘅野嚟
而家邊度開都玩得
1 號入紙果D , 可能今日先有
3k 就得logitech 或者thrustmaster T248

唔介意嘅話可以睇下二手T300
咁如果淨係喺一個位玩就無乜意思

除非有啲人房PC, 廳xbox
見到條LIST有FORZA HORIZON 5. 咁即係代表買XBOX SERIES X – FORZA HORIZON 5係ON9? 買淨機加GAME PASS就夠?
佢 Bundle 果d 係貴版 , 有埋 DLC
唔鍾意 D4 / 淨機冇貨 , 3599 都冇得揀
3599已經斷晒貨? 我未得閒出街睇
部PS4開到機回收就$1400 放係度就0蚊
加上ps4個出碟制個個都壞既
再唔換又變番0蚊

用電腦同用consol打既體驗唔同既
平平地電腦打得機既單單cpu graphic card兩樣野加埋都差唔多五千 仲未計其他野
電腦砌得平既 到時入game啲setting又要教黎教去
依家兩千蚊乜都幫你搞掂哂喎
我承認我支持懶人包 同埋我要用大電視打機先過引

當年玩PS4買pass幾百蚊一年每個月得幾隻game
仲要好大機會唔啱心水 真係想玩果D又要買碟
我冇特別要追大作既
10年黎有冇買多過5隻game都唔知
數到既得Elden Ring, Gundam Extrem, 芒亨, Dark Souls 3
上面除左隻gundam其他xbox都有
其餘七八成時間都係牛臭冇野玩或者玩下啲pass game
玩最多係helldriver

依家出左部xbox係多左機會試唔同game既
同埋我覺得鍾意玩同埋成日玩運動game既話 更加唔洗諗ps5
禮拜一 2000分話大量補貨
應該掃唔晒
Game pass玩indi game 輕鬆玩
公道
淘寶有個防塵蓋 連埋掛手制位
想買
Wild Hearts 唔見有嘅?
Ea play 呢 d 今晚先會有

Trade in 最後通碟 , 換晒就冇架喇
一定係反應比預期好,所以提早完結。
收賣佬收晒d ps4 拎去換都fat fat la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞