Xbox Series X/S 討論區 - CancelGamePass(37)

967 回覆
7 Like 6 Dislike
lie同Forza有玩 臥龍之前ps有買 可以之後試sea of stars
呢隻應該唔會入
但係每次原本諗住開機撚兩吓Diablo,一玩起碼兩個鐘,有d dungeon大到過份,強迫症又要清哂佢
咁三隻game,基本上你已經回左一年半game pass 既本
係 所以玩多幾個月回埋xsx個本
Xbox game 實體碟版喺香港剩係得"電玩食蕉網"先多少少貨
Baldur's gate 3 Xbox版傳12月6號出,呢隻任何平台都冇實體版(暫時)
Xbox game 實體碟版喺香港剩係得"電玩食蕉網"先多少少貨
Baldur's gate 3 Xbox版傳12月6號出,呢隻任何平台都冇實體版(暫時)

點解我成日quote錯? 係我眼殘定電話問題
唔該曬各位 btw就嚟black Friday 佢通常有冇機會特價? 如果有機會唔爭著等多幾日再買
金會員應該唔會特價 , 往年都冇
收到 咁我唔等了
入xbox group 開心玩
咁唔入game pass都冇咩方法平價玩到喎
想出部玩aoe
想問下手制操作會唔會好唔方便?
1個膠po拯救左hk xbox
我都想換左部S了 無tradein
啱啱睇YouTube先知
原來台灣嗰邊淨係做主機特價無舊機Trade in
M$今次對香港玩家真係非常好
以前買過兩部ps4都壞L咗。。。

跟住買xbox x.... 而家開心使用中

89蚊個月放題
可以駁無綫 usb keyboard mouse

但係好多人用controller用得超勁。。。。
有啲效率快我一倍! 我本身都已經唔差。。。幾乎all win....
我用手掣玩battlefield跨平台打pc,好似弱智咁俾人屌打ttk太快手掣好唔著數
ps plus 每個月 4隻垃圾game.... 所以我冇買ps5...直接轉會平靚正
我直頭放棄左BF

第一,如你所講,controller玩fps俾人撚
第二,而家啲map太大好悶。。。 以前曾經日日打BF3幾個鍾。。。 而家啲fps好似冇咁好玩。。啲嘢太複雜
其他地區都冇 trade , 得香港做
打算趁雙11入手
2000fun 定百記買好
定係一樣
我諗都係一樣
不過百老匯有積分送可以換禮物
不過聽上面啲師兄講有貨先算
非常建議買xbox x....

利申:前ps3 ps4玩家。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞