IB用家討論區 (9)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
ib 係咪得美國地區先買到 bITCOIN 果d ?
謝巴打
可否請問時間段9即係幾耐
9 天平均線…
上面問點set 50天平均線吖嘛

我問完都覺得on9
不過冇得del 個留言
唔係想倒米,但係schwab會唔會更稱心
ib係咪冇呢個function
手機apps 點樣可以睇翻持倉日期
IB HK 點直接過美金去Schwab?
搵唔到呢個地址。

想由Schwab做,佢又要IB嘅routing number
由Schwab link去IB啦,IB 既routing number同account number响IB揀Deposit>USD>ACH就會見到

由IB link去Schwab的話,Schwab 冇支票戶口好似係冇direct debit, 就算link到都係得單腳IB射去Schwab, 仲要收1蚊
師兄,如果一次過withdraw曬d錢,IB會唔會衰格故意攔你,唔比你攞曬走架 (諗到呢下個心有d唔secure)
我都想知 相關etf又買唔買到
驚就開另外一間 樓上都有人用schweb 冇必要因為咁 搞到自己提心吊膽
cannot buy

我填完份問卷都開通唔到
cs佢冇自動退稅
只可以拎黎買股票
ib買Tbill charge 幾多嫁?
有少少想棄futu,用ib。
futu做day trade 都幾金手續費
day trade t bill
Treasuries Minimum 5USD
但係我有次計過10k以上已經贏免佣因為佢價靚
你試過withdraw大銀碼未,順暢嗎?

因為我係試過withdraw細銀碼,唔知大銀碼會點,所以請教下🙏🫶
我唔係day trade TBill 啦,股姐。
但想用ib買債
想問下開戶比10k
開完可唔可以轉走啲錢?
香港都買到Btc Eth
想再問下點解開戶 入埋10000 只係差身分證未認證完
點解入唔到account?
戶口啲錢你既 攔你做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞