IB用家討論區 (9)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
IB出美金好似有中轉行手續費?
想請教下點樣可以喺幅圖顯示持倉 宜家只係顯示到訂單
期權一問
Short 左 SMCI call option 1000 1 Mar

尋晚收市 1600 ET @ 905.48
1730 ET @ 919.85

2000 ET @ 1019

想問對家 係咪exercise 唔到?

上網search IB cutoff 係 1730 ET

https://steadyoptions.com/forums/forum/topic/6914-after-hours-trading-effect-on-strike-price/
IB入美金,要滙去美國😂
想請教吓
IB 個app 入面有冇可以睇到 50天平均線 或者 平均價嘅 function?
唔想次次都開desktop 版
cash要10000鎂以上既先有息
點會冇
唔識搵,所以想問
有冇人試過張末日call 盤前到唔到strike price
盤後升到strike price
Ib會唔會幫手自動行權?
禁入個chart簡indicator 自己set 返param
有冇Ching 入唔到IB?
電話desktop 都話server error 入唔到
Maintenance
以前都試過?
逢星期六都晏就都會
Thx
其實星期六仲要睇市….?
有人話所以要用牛牛落定盤
吹到
通常幾點後恢復正常?
有單想今日改下,通常幾點恢復正常?
結論

佢話我得一個account但係your details are found on our database due to your relationship with a third-party financial institution in connection to IBKR

嗰陣佢好似有問我有冇開呢間

跟住呢我應該就冇1%回贈啦

佢話我得一個direct acc,咁姐係可能有其他indirect acc啦

不過呢間嘢嘅CS真係

Anyway,我應該會close咗個account再開廢事有保安問題
大約2點左右 可以用web login 會快過app用到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞