[裝備撚]波boot討論區 [5]

967 回覆
1 Like 1 Dislike
同意 試咗最穩陣
衰過一次就有經驗 下次就會買得啱 個個都試過
就算啱size 落到場先知會刮腳,所以好難講
踢左咁耐覺得皮只係影響少少
買岩個款膠皮都好踢
d 款唔岩係腳型咩皮都死
等咗成2日都未有網放啲11pro出嚟,但中東沙地個邊就有得賣,到底係咩玩法
不過如果靚既皮boot 會越著越貼腳
同様啱腳型既情況下 我都會揀袋鼠皮or高質既小牛皮
已經著唔慣人做物料了
而家邊度多平底boot買?
著開 tiempo 成日想轉下joma desporte果d
但香港少碼,一係就好肉酸
除左tiempo 著過最好著就係adidas copa同埋puma EvoSpeed Sala
(好多年前)
試下lunar gato2
終於買到11pro
我自己冇買 但幫人入咗
包膠
等包膠
我total買咗2對
一對係prodirect 買,不過去撚到西班牙版先有,重要可能大半碼
另一對就係西班牙嘅網買,不過就啱碼嘅

香港adidas都試過,已經準時00:00入到都無,因為得一對

Cls買對鞋都咁撚辛苦
limited 定普通版?咁難
11pro 強國淨係返咗25對
所以香港果啲都比佢地用bot搶晒
上次Messi Las Estrellas 情況一樣
好彩我對11pro無乜愛
我已經係買普通版,唔係kroos
Kroos係prodirect 排隊都排咗2個鐘都未入到

加上我覺得佢普通版好似靚過佢原版
Adidas x Bugatti

使唔使成幾皮野一對
其實會唔會整個list出黎大家去開咩外國網買boot
之前都有對巴黎世家
垃圾嚟
最後香港賣幾錢
呢對出laceless 都有d想買
上個月尾買咗對Nike Air Zoom Mercurial Vapor XV Elite AG終於有機會落場試

首先依對鞋真係真係十分札腳,平時買開個個size都feel到有d勉強所以最後買大半個碼先叫做比較舒適

但對鞋幾聽話,控球個球感唔錯,反應都細膩而且好輕身,push個下同傳送比着緊個對平底boot更容易令皮球旋轉,用腳外檔片住個波咁推都幾貼腳同順

不過唔係好feel到個air底,踢咗一陣腳板底已經有d酸痛同埋好似有d頂腳

整體黎講都係一對好boot只係舒適度方面差少少
波boot點防蝨
早幾日練波發覺對鞋好似好着咗,雖然做完一set熱身訓練腳板底依然會有少少酸痛但開始發現依對鞋既優點

其實試鞋個陣都有試過全力沖刺既姿勢但無理由係人哋間鋪跑黎跑去所以一直唔知依對鞋原來咁咬地,訓練既時候有一節要全力沖刺發現好好力,尤其淨係用前腳掌觸地既跑法,有一種彈射出去既感覺
air底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞