[裝備撚]波boot討論區 [5]

967 回覆
1 Like 1 Dislike
有冇link睇睇
未收貨, 唔貼住la
價錢2xx

本身係mizuno neo 3用家
但想試下predator 懷緬一下
本身踢開石地 多跑上跑落 闊腳
追完post見多數巴打都推muzuno morelia elite
想知上腳會唔會feel落好重
如果會嘅話有冇其他輕身啲又啱闊腳人士嘅推介?
2xx係高仿?
試下neo

另外想輕身
nike lunargato react gato都大推
唔知咩仿, 真係想睇下有咩級數
手套我用淘寶, 真心好用

但我應該都係keep 住用mizuno 踢多, 袋鼠皮越踢越正
我以前細過第一對boots 就是predator (約1997左右)...好正

但底已爆+唔啱著
我都係打龍 但手套多數去外國網訂多

Boot 我都係只著袋鼠皮 腳型問題
[裝備撚]龍門手套及裝備討論區 [1]
https://lih.kg/3632646
開左一個討論龍門手套同裝備既post
睇下呢個post有冇都係打龍既巴打
可以係呢個post討論同分享下關於龍門既野
對boot好靚

上個月我買咗對Mizuno Monarcida NEO 2 ELITE
都係袋鼠皮 以前著開呢款都覺得相當唔錯 連運費大約660

我認我冇錢買Morelia Neo 4 Japan
日本kamo
反而kamo 我係去朝聖多 影下佢d展品咁
東京我除左kamo 仲去左呢兩間 都多野睇

Futaba SOCCER WORLD
https://maps.app.goo.gl/uRdGsAFJACULuH287
呢間足球野真係齊 但要專登搭大概50分鐘JR去 冇得退稅

Sports shop Gallery 2 Shibuya
https://maps.app.goo.gl/1k5PrURtpgPNYmwA8
呢間冇上面個間咁齊 但係渋谷又近kamo 大部份野都有得買 同埋我覺得d野平過kamo少少 有得退稅
Bookmark
下個POST貼POST頭
100港元有對, 真心好貨
Kamo 有得退稅?上次去果間冇得退
對boots伏了。。。2xx 貢獻咗俾祖國
圖就無影, 個鞋面硬、個底同相唔同(無大predator, 得細字)、d 橡筋冇咗字、拉西膠唔夠磨擦力。。。

最大問題著上腳好高咁。。。掉落櫃底做back up 鞋 或 1/8 前捐出去
如果而家對美津龍袋鼠皮neo 3 爛左, 我都未必咁有決心轉正貨predator, 始終袋鼠好軟身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞