[裝備撚]波boot討論區 [5]

967 回覆
1 Like 1 Dislike
網上搵唔返
依家大釘有邊對正,係giga見到asics有對1290幾靚
我要買US14
唔好講試, 想買都唔多見有
二揀一我揀Nike, 記得摸過係真皮
Mizuno 呢對應該係彷皮
新boot到手
Monarcida 唔係morelia黎 同埋依對垃垃地圾
同價揀nike

同埋premier唔係9xx先買到咩?
我見係M字開頭就以為係morelia好彩記得鞋底個樣
我見運動家全白做緊559
巴打你啱,Nike個對比起Muzuno睇落似皮多d

但premier係果種好classic嘅鞋
又唔咬地 又唔貼腳 亦包得唔緊

可以的話試下先
係 mizuno得pro以上係皮
大約1千鬆d起跳

而所有膠款都搞唔掂
你有咩習慣/鐘意點踢/鐘意d咩質料感覺
11 pro出面斷晒可以邊度試碼?平時真係著開Nike ,知2個牌子係有啲分別
Sorry我指adidas 11pro,因為諗住買Kroos個對,但又唔知邊度揾嚟試,平時就著開Nike 釘,但知道兩個牌子個鞋頭有少少分別驚size唔啱就仆街
好似限量版買到唔啱size都當你贏?

The only difference between the remakes and the original cleats is the sole plate - the remakes have the outsole of the Adidas Copa Pure soccer cleats.

搵對copa pure試試

nike adi鞋形同碼都完全唔同 分別都幾大
我就著開nike mizuno
adi 我完全handle唔到/覺得唔好著
唔係話有分2個版㗎咩?屌我以為買到

不過師兄都可以試下著adidas,感覺都唔錯
著梅西條link,係幾好,但真係好薄,俾人踩咗腳好撚痛
我當年futbol trend執粒
200幾執左對梅西17.1
感覺都係麻麻
又唔算貼腳 又唔薄
梅西自己著果對淨係得顏色係一樣 知乜事啦

之前都著過copa系列d袋鼠皮 個底太薄

adi 9.5 係42 2/3
nike 係42.5
形同碼都差好遠
我著adi 9.0太窄 9.5又鬆左少少
俾你講講下搞到唔想去買
普通版係copa pure .1個模嚟
要試就搵依對 唔會差得遠

如果唔係限量應該都番唔少貨
到時樓上鋪應該會有得試添
正,唔該晒巴打
試下先囉 睇番你都係買開+狂踢波
1個人收埋5-6對貴版boot其實好正常
kroos版儲都抵
如果真係好著我可能會即屌多對
有時啲鞋好著靚款過咗係無就無
好似以前細個踢石地對Nike tiempo 出咗紅/藍個鞋舌重係伸出嚟個對,又好著,又靚。個時學生咩都唔諗$500貴版都即買
我有對金白
見adi 特價 好想買對白綠Crazyfast 玩下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞