[裝備撚]波boot討論區 [5]

967 回覆
1 Like 1 Dislike
緩震幾正,不過個底啲粒粒位比想像中快磨蝕
初出買7xx依家上千
v2 pro HG 咩價到?
我見樓上鋪做緊799 但現貨冇乜碼
如果識日本網購再集運過黎 舊色應該可以大概600有找 但都斷斷地碼
啱啱就係見到日本網舊色, 運埋黎香港5舊頭

不過未著過NB, 內籠size 同nike 差不多?
鞋型強烈建議試下 對對都唔一樣
網購前睇下d鋪有冇得試下先
premier 3真心抵玩,係運動家見過一對全白打完折先4百幾,拎黎training一流,但唔係話3代轉咗做人造皮咩,2代就記得係

btw如果想買對一步到位既袋鼠皮釘boot邊對好

啱啱踢甩埋另外一邊嘅皮
通漲好勁
上外國啲網望吓可能計埋運費仲平過香港
呢對好似係7代?以前都有對白橙好好踢 踢到底蝕咗唔捨得掉
緩震咁多對石地boot入邊最好
以前有對nike5仲好著

我有着過冰火配嗰對紅色既tiempo7
而我影呢對應該係呢一代嘅最後一隻色
白橙我知邊隻

呢款?
依對我都有[member]仲要同色[/membergato 1
果陣出左一陣futbol trend就有50% off

依對 nike 5 gato 之前架
不如講下你既budget先 大家可以再集思廣益下
呢對踢石唔係會高左d咩個鞋頭,利申永遠都係tiempo ,但係開始無貴版
我仲著過依對核突色
我冇提過呢對
Tiempo10石地開始好似已經見唔到頂級版
其實唔會
斬波都唔係好關高唔高事
哇,石地boot最好咁岩晒要試試佢了
tiempox proximo 2係最後1對頂級平底
果時係tiempo7 黎 平底top俾到袋鼠皮
之後tiempo 8 已經得番pro 用牛皮
意思係依家呢一代最top版本嘅平底暫時係連完全嘅緩震都冇埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞