[裝備撚]波boot討論區 [5]

967 回覆
1 Like 1 Dislike
急問難得聽日放假想問下邊度有得試下對adidas copa pure 1?

依家真係唔知去邊度睇波boot
新出pure2聽聞好踢d
btw你要試鞋可能都係得出名嗰幾間ig shop有 要睇下有無現貨
香港adi唔知有無入貨呢
非廣告
大概都係依幾間 上網google下有冇網店
或者可以去tst adidas 旗艦店睇下有冇得試
個人就會去觀塘 因為多倉
油麻地adidas outlet 有黑色fg 但唔知有冇你碼
觀塘outlet 上星期有白色fg 唔知而家仲有冇
Bootmeister 好似呢兩日搬去旺角
聽日唔開 星期日第一日試業
唔該晒樓上咁多位

因為都係主要試腳形買11pro

原來有影低張相

買夠3對鞋有6折 但唔知搭衫褲都得唔得
呢對就係我嘅碼!好癲,係邊間
近油麻地間adidas outlet

但張相上星期影既你有時間可以去睇下
唔該晒巴打

聽日行晒咁多間先
等包膠

Adi又真係閪嘅
好耐冇踢仿實草 近排想踢返
想問宜家邊隻款比較好 偏向輕身d for 控球嘅 同耐用d 價錢冇限
nike tiempo 9 / 10 elite ag

輕身袋鼠地(9) 人造皮(10) ~1699
我淨係有著過9 控傳100分+都算輕

nike vapor 15 elite ag
窄+扭波 翼鋒鞋

morelia neo

adidas copa pure 2.1
梅西系列我著過都幾好,但保護性真係麻麻
始終覺得舊時xspeedflow最好可惜
另外mizuno alpha都應該啱上面巴打 不過小心有機會要著細半碼
.1 如果試到好好著都可以買黎粗用
試完,adi啲碼真係閪,平時著開個size都重係差少少要買大半碼或者一碼先得
又會大左4份1碼
不過唔緊要 adi連鞋墊都西
自己換塊厚少少就fit晒
買咗alpha 買細咗半碼 返去試真d好似有d逼

係咪個款窄腳唔慣
Nike同牌子碼先難夾
佢應該唔屬於好窄的類型
要睇下你係頂趾定係足弓/toe box 位夾腳
頂趾頂得勁既話應該係買細左睇下有無得換
始終踢緊波隻腳會漲dd
Mizuno普遍要買大半碼,如果真皮款可以慢慢符合腳型,人造皮就比較難
其實都係睇人睇款 我d mizuno都係tts
不過點都係試左最穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞