[裝備撚]波boot討論區 [5]

967 回覆
1 Like 1 Dislike
得罪講句 好多就算職業都無得揀鞋
sponsor俾錢叫佢著乜就著乜
Adidas X Crazyfast Injection.1 IN
Adidas Predator Accuracy.1 IN
我覺得你買大左
但我都係買翻平時個碼
ok,即買no.1 reactgato試下
btw有無巴打著過呢對有無伏?見都幾貴,會唔會收左錢幫宣傳貴貨?
Desporte都有
果時賣得差係因為同期仲有MagistaX / MercurialX Finale 嗰啲倉底貨 (又係靚嘢)
加上Superfly Proximo好賣
Tiempo Proximo 定價又高 同高筒差唔多
果陣2015 2016仲係高筒boot hit果陣
所以就造就咗呢對神鞋嘅滯銷
第二代已經知衰 出咗兩隻色proximo就唔出
Pro fg/ag or elite FG都仲係用緊袋鼠皮
可以上prodirect 睇下
佢有啲lunargato既款幾平下
(連埋運費應該15鎊)
咁當然size就唔多啦

有d白飯魚feel
你可以去試下
舊款真皮波boot最好買到貼一貼 開埋皮就會剛剛好
唔係咁講
因為鞋底咁厚唔容易掘落地下食波底斬起球波
入門級袋鼠皮釘boot

New Balance 442 Pro HG

nike premier 3 FG

MORELIA ll PRO AG

舒適度
New Balance 442 Pro HG > nike premier 3 FG > MORELIA ll PRO AG

性價比
nike premier 3 FG >New Balance 442 Pro HG >MORELIA ll PRO AG

nike premier 3 FG 如果4百幾入到手 係性價比之王黎
4百幾有k leather又真係好抵
不過唔鍾意有鞋脷
佢有比埋虛線位你剪
你著過??但緩震ok嗎?
無買 淨係試過
但其實個個網都RECOMMEND依對應該唔會太差
最大問題只係貴
哭了,上千
我有着過exactly片入邊嗰對紅色
同埋另一對應該係呢一代嘅最後一隻色嘅泥水灰
有對黑色做緊black friday 899
nb 442 v2 pro 同pro 係咪無咩分別?
V2 圖上面個對 最新個代 我上面打漏左V2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞