[裝備撚]波boot討論區 [5]

967 回覆
1 Like 1 Dislike
第二代人造草在1970年代和1980年代開始流行。 這種人造草在美觀和性能方面與天然草更加相似。 球場由扁絲製成,並填充沙子。

採用第三代人造草皮技術的運動場通常稱為3G 球場,它由比舊的第二代(2G) 球場更長的合成草皮(40 毫米- 60 毫米) 組成,並帶有填充物,可確保草皮纖維保持垂直並充當玩耍時的緩衝墊,以最大限度地提高安全性。 3G 球場是足球和橄欖球運動的理想選擇,多年來已經取得了巨大的進步,我們的新型高科技編織系統正在徹底改變 3G 運動草坪技術,並突破了傳統簇絨技術的界限。

簡化系統設計的下一代人造草坪「4G」; 非填充系統具有人造草皮纖維的高性能茅草層,取代了高性能填充物。 這些系統特別適合足球場、多用途球場和社區球場。

google translate
Thx
用佢塊76人造皮 幾靚都無用

本身549 依加379 呢對好踢
同埋已經係市面上比較容易買
質素又唔錯嘅波boot
新嗰款Tiempo係咪真係冇咁好踢
前一排換石地波boot
都寧願買返山羊皮嘅lunargato
都唔想試新嗰款人造皮嘅tiempo
試左Reactgato,踢左幾次,唔錯,真係幾好著,樣樣性能都平均地中上
Reactgato只係驚面個層織布容易難
應該都會踢左幾次個面已經黑晒,可能因為我對白色,勁顯眼
相信都唔襟踢得去邊,但算啦,舒服就好了,總好過買極都唔岩著,唔舒服
難得搵到岩,做運動仲要健康野,容易爛咪再買,呢d錢當跌左
個面好易穿過來人
不過都可能係我踢波習慣問題?
請問邊間?
應該運動家同馬拉松嗰啲都有 你可以留意吓

塊pad邊度有得買
咁細塊真係好咩
執波仔單野之後對asics代理無咩好感
真係 後悔買咗對
我就唔會幫香港代理再買喇 去日本或者網購就會考慮下
仆街公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞