[裝備撚]波boot討論區 [5]

967 回覆
1 Like 1 Dislike
我都係想要袋鼠, 筆直不限
貴得去邊
唔係話3代轉咗做人造皮咩?
呢對勁好著
nike官網係寫人造 但d review話摸上手應該仲係袋鼠皮
可能nike搞錯/下log鞋就轉
Premier 3 IC/TF = 牛皮
Premier 3 FG = 袋鼠皮
adidas copa mundial 好似好撚正咁
全袋鼠皮咁制 好似似佢用得最多袋鼠皮
仲要made in Germany
謝解答
之前outlet見過拎上手都幾重始終都咁耐歷史
我覺得如果可以既話上腳試試先再決定買唔買
踢中場教炮好,但真係好重
同鞋頭好易爆
運動家做緊折 銀色個對fg 賣緊5xx
多數最低可以折到4xx 但有機會開始斷碼

不過d fd話好撻 完全無lock down感
唔會好似tiempo咁貼咁好反應咁好扭
我闊腳 新個代tiempo Pro AG 試過上腳都係緊 著唔到
如果腳型著到tiempo又真係未必駛揀Premier 3
tiempo 10 Pro AG 係運動家 馬拉松呢d試過最平做到6xx 平過哂d樓上鋪
睇網上評測 tiempo 10 Pro AG 同 puma future pro 係最值得買既 take down mode 黎
有無邊個網站會list晒球星聯乘特別版波boot
例如依對拉斯福特版mercurial
https://www.prodirectsport.com/soccer/p/nike-air-zoom-mercurial-superfly-ix-pro-x-rashford-fg-white-black-mens-boots-1006769/

啱啱買左了
鞋頭有個3個釘加強wor
點易爆法?
點ship番HK?
用代購咪得
Phantom gx elite 係唔係無出ag 搵極都搵唔到
有冇介紹? 全日文睇唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞