香港某餐廳:一個人先食得80蚊,做你生意真係慘過做雞,唔該下次唔好再來!

971 回覆
2278 Like 133 Dislike
就算我觀塘返工從來唔食咪又係茶記貨色
唔係嘛
咁冇骨氣咁快跪,唔係慘過做雞咩?
不過做雞ok呀,夠大波
叫佢收皮啦!
自己唔識做生意就拎D客出氣!
咁個客當場有冇講啊?無膽講食哂先上網唱
消防食環ready
佢得咩?憑咩呀?
佢連做雞都唔配啦!
印尼餐廳
搵人查下有冇黑工囉
所以話抵香港班餐廳佬咁柒串,咁嘅態度都有人話個食客肉酸,撐個閪廚房佬屌得啱

呢間嘢好記得都唔係第一次屌客,大佬你想賺多啲咪加價囉,你咪設最低消費囉,做咗都去幫襯嘅咪願者上釣,你又唔做,就覺得人地畀82 蚊你就唔可以話你難食,做得咁辛苦咪執柒咗去

我就死都唔會留港消費,畀82 蚊你我不如留返去日本,積少成多,放長雙眼睇呢啲垃圾餐廳佬係網上又大字報叫人救亡
唔驚得罪d客驚連登仔
唔係覺得連登仔會去支持間鋪下話
乜撚野唔好嘈交 個個都屌7緊佢wo
收咗錢嘅專業啲
你其實係咪店主黎? 你d回應on9到無倫
Call 多幾轉等佢可以拉閘休息下
唔咪唔洗咁重火氣囉!
唔講錢就好d 係唔係食貴D 就屌得?
利申,食過幾次,態度問題係有既
自問自己都係d容易西鳩人果類人,帶位阿姐真係feel到無乜耐性,另外覺得個女老闆壓力太大啦,雖然feel到比開舖果時nice左,由平時fb千字文都感受到,佢男友就幾nice
樓上有疑似店主出沒注意
你覺得佢真心??
大鳩樓主唔敢出live阿
嘉寶
做低端客源係咁啦.賺個幾十蚊要比幾千蚊質素先會無人屌.
建議個老闆賣少幾枱客, 執下個環境,菜單價錢翻幾倍做少d, 唔好搞到鋪頭咁忙提高下服務質素仲好,實無人屌你. 係香港屌d餐廳貴係好撚肉酸行為.但唔理你兜菜賣幾平都好,你服務差你死撚硬. 明明賣緊乞衣飯但d人對你產生高級餐飲既期望值落差就係你商業模式出事.
大陸你鍾意点就点
香港食餐飯畀人當狗玩
咩叫多數屌鳩間鋪google 4.1星叫多數
收皮啦,唔撚會去食,你脾氣唔好關我撚事呀?我返工辛苦畀錢食飯仲要受你老母臭閪條氣,fd 話食我都會轉,講到82 都唔想賺,證明間鋪好做得,咁多我一個唔多少我一個唔少啦 祝生意興隆
垃圾 狗都唔食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞