香港某餐廳:一個人先食得80蚊,做你生意真係慘過做雞,唔該下次唔好再來!

971 回覆
2278 Like 133 Dislike
其實係基本禮貌,個人修養
睇完樓主post
我決定all in只會去日本洗錢
你投訴啲嘢難食,覺得咁樣俾人話合理?冇加服務費同服務態度好唔好有咩關係
澳牛擺明係做快餐
佢又唔係做快餐嘅價錢同速度
俾人屌態度唔好都好正常
個老細都幾撚得閒 覆咁大段野
同mon post狗無分別
佢而家個立場係冇比服務費就要態度差
呢個立場已經係戇鳩
4個人叫4樣野食好合理姐 屌鳩人地人均80好廢 其他枱既食客又多得幾多?
原來80蚊就可以冇服務同冇味道
個廚房靠個印尼佬搞晒
2個老闆緊係得閒
條女第一份工就做老闆 , 係串D
黃店賣人情味已經夠啦
未見過女人?
愈睇愈反感
個店主根本就連登仔嚟啲對答口吻
分分鍾樓上某一個洗地既就係老闆本人
咁哩到咪大把連登仔做過
呢間餐廳咁串,以後唔撚幫襯

(咦......老闆娘咁大波架

屌!肯定係班西客麻撚煩啦,都唔諗吓人地租金人工燈油火蠟幾錢呀,計我話以後應該多 d 去幫襯,支持吓
你都黐撚線
價錢餐廳定
嫌少你又唔set最低消費
咁我點撚知你老哥要我花幾多錢先唔洗被你西面呀?
比錢你賺都要提心吊膽怕洗得少得罪你
冇加一奉旨西面串柒柒
呢啲真係香港特色
唔關eq事啦 個老闆自己9唔搭8
本身如果要人齊先入座 就唔應該放4個人入去先啦
而家4個人入左去 其他人想入去join 個侍應就攔住人 個理由又on99咁
成個處理係又冇守到餐廳規矩 又得罪埋客人
個老闆就on99回覆話呢個規矩點點點 但人地都唔係嘈緊你個規矩 係嘈緊你個侍應9唔搭8呀嘛

跟住又黎嫌人均100 你間鋪係做呢個水平 唔通想人均1000咩
咁撚串等收皮啦
你賺蝕幾多關人撚事
但冇人會想食個飯都一肚氣
On撚9老闆
80蚊想做大爺咪上深圳囉
上連登做乜
已經改左個留言啦
人地問你id係咪要靚去自修室屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞