香港某餐廳:一個人先食得80蚊,做你生意真係慘過做雞,唔該下次唔好再來!

971 回覆
2278 Like 133 Dislike
佢最新嗰偏嘢先膠,話因為一時心疼啲同事,而且又拉埋去自己係廚房佬度,又話畀人訪問完唔慣畀人關注,所以先咁樣屌啲客

但佢2年幾年前已經係咁屌啲客,屌佢藉口多多,成鳩日扮可憐

JOHNNY似精神病患者
睇佢FB 上既反應﹐覺得好佢好假。再睇番佢之前點鬧D客﹐更覺得佢好虛偽。
食店IG 放上女友爸媽既墳墓照﹐更覺得心理變態。爸媽合相可以有好多張﹐點解係要揀張墳墓照﹐幾時生幾時死都公佈天下﹖
睇香討 大撚巴
JOHNNY應該係精神病患者黎
唔知點解太子女會「鍾意❤️」佢

我永遠唔信日久生情,
我信一見鍾情多啲

無怦然心動既愛情都係虛偽

人均82蚊都要上網比佢屌,
佢想做既唔係做好食物

佢係想要港幣定人民幣定印尼盾定美金
佢自己心照

On9當有趣佢都算幾好野,
重要唔識廚房,
如果佢識廚房,間舖星期二根本唔洗休息都得

講到懶係野咁語言偽術,
條撚樣九成讀文科,
成個人好撚假
82蚊 食埋我果份 咁既質素
先唔講咩黃藍
咁既質素真係唔會入去食
四個人叫四個餸有咩問題,下下要叫到成枱食唔晒浪費先係好客識洗錢?
咪又俾條八婆男罵
條撚樣JOHNNY真係無得救

刪除定唔知封鎖晒人地啲留言,
總之反對佢既,唔岩聽既就刪除

以前唔太信相由心生

而定去睇啲片見到佢個死人樣真係成個撚樣黎

有錢女啲口味係唔係獨特啲???

香港人如果去食野既記得睇路,
等陣好似連文記條仆街咁

一手叉住你條頸大叫:「你睇我條女對波我屌你老母呀?唔通自己條女唔保護呀

意見接受態度照舊
香港地時餐廳好撚野,
淨係想要客啲錢但又比垃圾食物垃圾態度啲客
人地好心留言屌醒佢,

個條友唔知係比人刪除左留言定比人封鎖左

條撚樣JO__間間間。Y報復報仇心態極強

想睇佢幾時屌中個鋼板老黑底之後佢比人打到仆街
raymond個留言比人投訴到消失左???

CLS GOOGLE
TST isquare後面大把茶記
都係!
邊有老闆自己主動製造負面新聞
去叫人去 blacklist 自己間公司!
咪係囉~!大撚把選擇!
不過鐘意抖M、自虐既,可以一試既
應該可以得到另一個層面既滿足
以前佢老豆間舊舖喺佐敦南京街係唔錯, 間中有去幫襯
真係遲早一獲
唔係 , 我去過幾次都係老既
鐵牛, 唔知你講邊間, 近美麗華嗰間好咸, 尖東嗰間OK
泰泰, 見啲人介紹專登去食過, 但麻麻地
嗰啲文青店, MK 嗰啲樓上 cafe , 是9但一碟意粉都舊幾水, 最大問題係好普通唔好食. openrice 幾百個like 嗰啲唔信得
用小弟, 應該係佢男朋友, 之前出post小人應該唔係佢
4月份嘅食評,而家先放上連燈講?
白卡佬開餐廳
MM介紹果啲有冇邊間唔係伏
鐵牛都唔識? 好好食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞