香港某餐廳:一個人先食得80蚊,做你生意真係慘過做雞,唔該下次唔好再來!

971 回覆
2278 Like 133 Dislike
睇MM條片,個Johnny成個好惡個啲八婆tom boy咁
即係而家就係
我收得平 你就要預撚左受氣
咩邏輯黎
其實你睇下就知餐廳回應絕對係老作
如果間野爆晒咁忙
你點會記得邊張打邊張台咩人食左幾多有冇洗野
唔好玩啦咁得閒睇咩
根本就係個老闆西
雖然依家仲分藍黃好on9

但點解有人會當佢黃店,條友係光頭所長同Sun channel忠實fans黎架喎

佢啲語氣同個光頭佬講野9成9似又係人地錯先 又Jer住人地要人開live
佢係黃係藍都唔係重點
如果係藍店會踩多腳
係 佢啲語氣本身就係on9
你一負評佢,

佢就會係網上面問你係唔係岩岩邊台邊台客

好似唔屌得佢地咁佢最新啲IG都係好鳩,

總要刪除定封鎖晒所有講佢壞話或比唔岩聽意見佢既人,條仔成個死人樣都係鳩樣黎
依家話人流多所以壓力大 cls
間野我已經周圍宣傳態度差 無收+1 可以屌柒你
M 記夠無收+1
唔見佢地會咁撚串
溝架妹
所以咪越嚟越多人寧願上大陸或者去旅行食
原來咁多人diu7門口阿姐,我本身仲以為佢係個後生老闆娘老母

睇左MM 有晚行過山林道見到招牌就上左去食,等入去果時門口阿姐(60幾歲我估)都已經黑口黑面

入到去遞左點餐紙一陣,果個阿姐突然係我後面有d大聲話我地(我覺得有少少係鬧)未叫夠min charge ,嚇到我打個突

我問佢係咪一定要而家叫,佢話「唔係,提下你地者」就走開左

本身我想叫飲品,被佢嘈一嘈叫碗飯補夠果10蚊差額就算

食物黎講不過不失,個飯就幾乾下
唔係個兩公婆幫著點會咁招積 個johnny仲話唔好恰佢d員工
多得MM咁鍾意介紹垃圾鋪頭
野食唔差嘅
不過咩八十蚊位做雞好過做你生意
無加一無服務依啲說話就好撚摟屌囉
有料你咪做3000蚊位囉 又唔做
我會話食物不過不失
但最重要係觀感體驗唔好,有d餐廳就算食物不過不失行過果頭都會想去,呢間峇里堂唔係我行過諗緊有咩食果時,會想去食既餐廳
咁冇禮貌,正垃圾仆街
有冇問佢係唔係經理黎
智商稅
你拎返張白卡啦
起香港食寄生蟲就唔係智商稅?
高級d應該,好似搵個阿姐先埋到單,搵後生仔女店員唔得
哇google review真係冇哂負皮,狗到
有時唔係唔想撐小店
問題係撐唔落
先唔好講服侍要幾好
你連一餐最基本安樂茶飯都比唔到個客
D客想再幫襯都難啦
你食開支那寄生蟲嘢食就算鳩數啦死柒碌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞