香港某餐廳:一個人先食得80蚊,做你生意真係慘過做雞,唔該下次唔好再來!

971 回覆
2278 Like 133 Dislike
呢間垃圾。。。
之前我去食lunch 叫過個豬肉飯 甜到我同朋友食左幾啖食唔落 剩晒成個飯咁走 講緊係第一餐未食早餐勁肚餓都難食到食唔落 自認平時食開甜野 但都頂唔順佢個隻死甜
至少都茶木啦

新北江個啲餐廳係攞來維生姐
福建人好黃
壽司郎都限90分鐘
依啲限時又唔比人嘈
推死呢d痴撚線垃圾餐廳
仲話攪活夜市.....咁既質素寧願返屋企自己煮啦
佢有本事咪 $888 一個餐都得架!
問題係佢自己做唔做到$888 一個餐嘅質素先得架?
大把餐廳收千幾、二千蚊一個二人餐仲要Book台啦!
有本事咪叫佢做呢類客囉!吊咩客啊!仆街!
想揾錢冇問題,叫個廢柴老闆冇料揾多D錢
就唔係道發爛吊客羅!

等於D人冇學歷、冇經驗、冇能力,又要做 C-Level,比條Team佢帶,佢帶唔帶得掂?人地出得起錢架!係你冇能力賺咋!one dog face!
笑死 有埋餐廳回應 之前話去深圳食野on99
留番香港食野唔撚係智商稅啲傻鳩呢
香港而家只係得個近字
其他各方面由服務到食物都係垃圾
好想幫佢手搞好間餐廳,咁大
睇嚟下次難食應該要起佢面前倒落地先得
好明顯廣告
哇仲諗住去食原來屌客既
我都係去深圳食探魚算
人地好有禮貌又坐得舒服
好撚癲 屌就話姐 講兩句都唔得
星期一至五就焗住中午食啫,放假一係自己煮/一係想深圳食算啦
我前幾日去紅磡站m記都有人企喺門口同客講拜拜、下次再光臨
根本唔係有冇服務費問題,而係你想建立咩形象
你以為講句拜拜冇人理好似冇作用,但其實你點對個客係真係會有人留意到
講緊個人修養問題啦,大陸/泰國街邊食串燒烤炒粉服務員都正正常常,係香港俾左錢仲當係狗咁喝
峇里堂 尖沙咀 難食 態度差

間鋪係佢既串D又有問題
支持店主
老闆娘都是對的
好撚大波!!
支持太子女,但佢條仔係弱智,不了
你係唔係搞撚錯左

法律上間公司係太子女既

總廚同條仔都係外人
一日未結婚一日都係,雖然老闆娘都變左個傻鳩串串貢既形狀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞