香港某餐廳:一個人先食得80蚊,做你生意真係慘過做雞,唔該下次唔好再來!

971 回覆
2278 Like 133 Dislike
中文負評又唔會影響到週末班姐姐豪客
專注做自己嘅回頭客算啦
印尼菜本身就未必啱大眾口味
其實我覺得80蚊唔係平.....
呢間野mm未出之前已經食過,因為我住係附近,同女朋友2個人食300蚊左右,態度係幾西所以之後無食過,估唔到而家因為mm而要等位。

香港人錢真係好搵,搵人宣傳下“人情味”就排晒長龍。MM呢d 鱔稿其實好千篇一律,背後有個感人既故事,店主既執著同堅持先去到今時今日,得閒spin下去政治,咁就整到好有“人情味”既小店。

屌你老母咩,而家去餐廳食飯呀,環境/食物質素/價錢/服務態度先係考慮因素掛,人情味食得出ga? 就係因為有班傻西養到店主胃口大覺得錢咁易搵咪咁撚串囉。

希望真係抵制下呢d餐廳,如果唔係既話,出街食飯只會愈來愈受氣
睇佢講乜撚野香港政府 大家都係香港人 相煎何太急就知咩事
依d人咪就係黃圈最鍾意捧紅既黃店囉
態度臭串 食人情味
幾時開始冇加一服務費=可以串d同要自己斟茶遞水

翻查左佢啲網上資料以及其「不滿」香港政府既字句,
我相信條白卡仔太子女個男朋友,即係J哥應該係黃既

但點解比網友屌呢,
真係要問下佢點解要屌啲客啦

計過你唔夠82蚊應該會黑你面

佢應該係黃既,比舊💩你你都要食

BTW ,Sabar 大廚係無辜既,
一個人做野真係幾撚辛苦
好多被捧紅既 食物愈做愈垃圾都有長龍
仲洗咩比心機攪出品 攪宣傳就得
東南亞d下躝野人均八十賣得出已經賺咗啦 仲想點
巴東牛肉咋你估威靈頓牛呀
哇串撚到
撐老闆娘,閪客死開
同荃灣爹仔串燒龍哥一樣咁撚搶口
係咪陳興濤啲friend嚟
支那梗係屌客啦
愈屌得多客就愈多支那狗
返深圳食好過,人地不知幾鍾意我地客氣,成日話香港人太客氣,佢地咁做係應份!相反香港?你越客氣越被人食住
出街食飯仲要唔好食又受氣

所以留係XG我真係寧願食兩送飯

係中国XG消費真係大多都係交緊稅
做生意蝕錢係客人既錯
唔好食就要屌架啦
有實力好食既800蚊都爭住排隊啦

尖沙咀食夜晚80 蚊都唔平,正如個post 話齋,你班公屋連登仔真係去食M 記好過
加一係唔係香港人發明?
巴東牛真係麻麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞