香港某餐廳:一個人先食得80蚊,做你生意真係慘過做雞,唔該下次唔好再來!

971 回覆
2278 Like 133 Dislike
2蚊+2蚊
先唔講客西唔西
香港一堆舖當啲客狗咁撚
黃店入去就係俾人羞辱
屌客已成文化 總之覺得你阻撚住搵食就死撚開唔該 生意好呀!
老闆係咪精神病?
因為你d回覆根本就係引更多人屌間鋪頭乜撚野俾800蚊先有好服務
消防食環入境海關
澳牛我入去食D服務好撚正常架!
你唔好屈澳牛!

話本店冇收服務費,所以冇服務
係個位老闆自己講嘅!
咁叫佢貼係門口有咩問題?
以免一陣食客要求有服務又話「慘過做雞」啦!
其實係,同埋而家餐廳都貴,酒店餐廳反而性價比幾高又有服務
除非你話對自己出品有堅持個種係一回事
但話人地食得少 仲要話唔收加一根本on9
加一呢樣野根本唔應該存在
唔撚幫襯呢d水魚鋪
生意多到屌客 睇黎個市都唔係好差姐
呢個我認同,去到300 per head可能都係差唔多水平
所以我支持老闆,咁既價錢就預左西口西面架啦
使唔使咁串
80/人又點 就無資格食到正常合心水嘅食物咩?
食多d合成肉 、地溝油. 不把化學元素周期表上的元素都吃一遍,都不好意思說自己是中國香港人
點會呀 元朗果啲50起都有啦
好心你咪沖出黎7啦
明明間餐廳唔接受意見,一味追住屌人唔當面屌
你係咪個D次次落m記都會當面屌個經理叫佢筆多D薯條既人呀?
就算個客評論你唔岩睇,餐廳可以叫人做雞?
姐姐集中地黎架 人地理撚得你連登點唱9佢咩 你睇佢D道歉都係幾輕佻
Foodcourt呀 食飯食麵呀 大把呢個價位啦
定佢乜野高級餐廳

但佢又話自己唔係高級餐廳
可能一向地盤佬爛仔飯堂
我認真,起碼俾返五舊水去酒店餐廳真係有服務,坐又坐得舒服啲,又唔會限你幾時交枱

我想講就算去到海港城食三舊水人頭其實服務水平都係差唔多限你90分鐘,調返細佢呢個價錢直頭良心價
逆向思維

咁我哋返工受完氣,係唔係可以落餐廳吊侍應吊老闆?
如果係唔得嘅!咁點解食客比錢之餘仲要被吊?
得佢哋受氣?D食客返工唔洗受氣架?
PR 餐廳mm介紹都唔好以身試伏,當澳牛識得講多謝拜拜唔該晒,呢啲垃圾PR餐廳就當自己不可一世,疫情過咗啦通關啦全世界都飛到,近近地深圳廣州中山一線通,唔好咁撚笨柒啦,你以為好似疫情咁逼住食你咩?
印尼菜出名甜㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞