香港某餐廳:一個人先食得80蚊,做你生意真係慘過做雞,唔該下次唔好再來!

971 回覆
2278 Like 133 Dislike
難食罵下唔得 比錢請打手寫文就得?
冇人罵 咁其他人邊有食評睇
你睇食評唔會係睇好評咁傻仔下話??
咁貴

落新墟會唔會平好多我十幾年前喺市中心做嘢,多數都落新墟食,一係就喺市中心食小巴黎,榮式雞扒,food court好似食過一次咁大把,啲嘢都唔好食嘅
話哂都係比緊錢佢賺
洗唔洗咁串
個價係佢地自己定既
又冇最低消費
已經係逐碟賺緊
咁樣都仲有得拎人均消費黎講?
依間野單獨開post出黎鞭就岩 MM宣傳d咁既垃圾
隔咗半年先討論
佢老母係雞咪清楚市況
間野好撚串喎
佢難食就可以上網講嫁啦,打文都唔比?
難食就唔可以食晒咩?有比錢嫁,唔通食一啖就唔食出去比錢?
姐係食得貴D先可以評論呀?
你係咪老闆呀?一黎就話自己非打手
因為係MM 個post有人拎出黎鞭同樣係MM宣傳既峇里堂
依單野煲大佢就岩 好多垃圾俾MM宣傳完搞到好多人中伏
有加一先態度好
咁我都係去日本消費算
唔好撚賣咁平囉法例限制佢賣垃圾架?
唔食又點鬧?
唔食就屌人唔食又點知
我係覺得罵難食仲食晒有啲自相矛盾姐
之前連登有個po話有人免費食一幻上網罵,啲人都一面倒覺得唔洗錢又食晒,罵係肉酸

不過睇到好似幾多相同食評話態度唔好
所以都唔幫間餐廳啦
大西北好多都俾領匯收哂黎做 重新裝修 d食肆全部貴哂一截
出市區反而平好多 你話好唔好笑
即係咁我自己出嚟食嘢,覺得唔啱食我都會食哂,因為唔想浪費食物,加上佢話難食唔代表擺唔落口

而且佢都話間嘢完全冇服務,佢仲咁敢同間鋪頭講,驚畀人屌得少?

網絡就係畀人發表意見,遇到閪嘢都唔係個個敢即時出聲,呢個好正常
所以咪慘過
d 咁普通既野,係值80蚊啦
尖沙咀都唔係個個位咁貴啦
做得生意咁易比客留言激親,睇嚟好快又變熊本
野食太撚甜
野飲貴到仆街細細杯
咩都賴尖沙嘴不如搬啦屌你老母
返大陸食算
難食,但唔想浪費食物夾硬食哂佢唔得咩?
諗唔通MM班人無味蕾定全部廣告黎
領展商場唔洗講一定係貴,連全天水圍最平民嘅新北江,食個飯都要坐底50蚊,雖然聽落好似唔貴,但實際上好貴,因為個場其實好舊環境唔多好
尖沙咀
加啲人情味最好食啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞