香港某餐廳:一個人先食得80蚊,做你生意真係慘過做雞,唔該下次唔好再來!

971 回覆
2278 Like 133 Dislike
你都onlun9 幾多錢計服務大頭唔係計野食大頭?
你做人係咪又係好似佢咁樣對其他人之後問番人我有無收你加一?
依d係基本禮貌黎 除非你話你唔係人囉
都20蚊都屌得架啦
其實我就味道差都會唔想浪費 食得就盡量食
不過就冇下次咁囉
晚市冇加一係respect既
我就係去餐廳通常就唔屌唔會上網唱,唔啱心水食完就算下次唔會去,如果難食食唔晒就算,佢係難食到自然冇人食就會執笠完全唔需要你擔心
澳牛啲員工上次幫我拎埋遮擺好 講果啲真係無去過
柒啲囉
早年係惡啲嘅,而家真係善良左
你on9姐 關人撚事咩
傻仔出下街食吓啦 通關復帶澳牛講多謝唔該晒拜拜唔西面唔屌老母閪禮貌,係得啲傻撚白癡自稱本土香港人先鍾意一入到去好似叫狗咁埋位坐低,然後1秒要諗到食乜求人哋落單諗都唔准諗唔係俾人屌老母,西面轉身走
有咩咁柒?師兄好毒下喎
karen屌網民都要收皮
呢間野唔係忍佢呀
乜嘢大頭你中文邊度學返嚟?
呢間野超垃圾
冇服務 態度差
D野食衰過碟頭飯 做快餐就唔好扮到係東南亞菜啦
蘇媽蘇媽都係偏快餐模式
但人地d野食起碼有d誠意
唔講邊個啱唔啱,睇吓個柯打,四個人食,一人一碗仔印尼炒飯底,每人兩粒牛肉,幾條四季豆,兩箸通菜

其實點解佢地唔去食兩餸飯
香港人抵死
我剩係睇你開個d post咪又係嫌3嫌4 你同人講唔好上網唱?真係自打嘴巴 買乜撚CRV呀?
濕鳩食肆咁撚串,等之後無晒生意拍烏蠅睇下仲會唔會咁招積
不論深圳食街邊燒烤,去泰國食街邊 pad thai ,其他地方的人都係正正常常,係得香港咁閪面
真係好耐冇去澳牛,而家寧願搵坐得舒服
睇返google
個老細逐個reply 仲要串串貢
咁撚巴閉
係,我自己心中都有個餐廳黒名單係點都唔會返去食回頭草
上年紀啦,除咗返工之外唔想出去受其他氣
邊有人理你個毒撚會唔會再去食?
依家講緊食個飯係咪上網留評語都唔比?
你會點做關人撚事
難食都唔可以上網留言分享?你都癡撚線
她說的都對!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞