香港某餐廳:一個人先食得80蚊,做你生意真係慘過做雞,唔該下次唔好再來!

971 回覆
2278 Like 133 Dislike
條仆街set咗未like page過24小時唔俾comment
睇返佢前一個po仲係死唔認錯串柒柒又賴天氣熱
啱啱先睇完MM個集
好似話負責上網寸人係條仔
好正喎,人地講兩句就上去屌鳩人唔識食
正宗香港人 靠惡羸左先 出事就認契弟
肯定唔係太子女先,IG話如果呃人智切賓周
唔係好似片中人
邊個神叫佢屌人,我地叫如來佛屌撚死佢個神
自修室成日睇啲趣怪野
老闆想屌佢人 均$80定屌佢唱衰佢先?
如果你話人均$80就要比你屌既,不如你去搶啦,好搵好多。
如果你屌唱衰你既話,就清者自清梗加唔洗理,無可能所有人都覺得你好食既
都冇人嘈過限時
人地都話你咪照計時 冇所謂
係佢自已無啦啦屌
以前喺佐敦第二代舖位時食過幾次,依家呢間又食兩次

以前真係好食啲又低食啲,最重要係嗰陣佢阿爸阿媽好好禮貌,好似有次仲嚟問我哋好唔好食咁架
不如直接 hide 左個 page 算啦
咁撚寸, 夠薑改餐牌全部加價十倍,就唔會再出現呢個問題。
垃撚圾
真係抵佢做飲食
最憎啲人用黃嚟做借口去做埋啲仆街嘢
整cheap哂
睇人仆街最開心
Patricia Pat
我好明白你嘅苦況。
年輕時做家族飲食生意,早市、午市、下午茶、晚市,都忙到廁所都唔得閒去,真係會影響情緒脾氣㗎!

仲有一堆死忠撐,驚閪咩,再臭串啲黃絲都照奶
俾貼士唔係問題
問題係我要俾都俾waiter
點解要俾鋪頭
個太子女d人評論都係話態度差呼呼喝喝 遲上菜臨收鋪啤住佢地食野
間鋪應該無一個無辜
自己衰仲推個波俾政府,而家政府叫你屌客?
香港鋪鍾意屌客
有d寸嘴Ching 條線都幾低下,原黎依家俾錢食飯洗唔夠要俾人形容為雞蟲
無話出律師信已經算好好態度喇. 睇下呢個.

訂個 Waffleman 散水餅竟然搞到要收律師信 (4) 刪評分? IG 表揚你!
https://lih.kg/3432025
個廚就天氣熱
一個人煮撚哂,好撚慘
見到以為哈利波特入面啲家庭小精靈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞