【突發】英國伯明翰市政府宣佈破產

839 回覆
385 Like 16 Dislike
前2者有撚債,後者啲債同伯明翰一樣普通赤字預算資債相抵,兩者都係生活如常,無話好似匪支賤民失業率升供唔起樓而家爆房產倒閉危機民不聊生喎
做乜鳩
而家唔可以笑Birmingham City Council洗埋D冤枉on9錢
我就交英國稅既
我笑佢搵Birmingham居民狽條on9數就變世界末日
英爆快過支爆
英爆都仲係爆得好gentlemen law
係咁易就唔洗開門求香港人過去撐經濟la柒頭

sorry,我放假膠放得真得滯
移民好高尚?
之前有片訪問norwich啲bno移民撚
個香港女人
話最憎見到其他移民

嗰個係咪你?
IT拖冧政府
仲要用oracle
我記得以前睇過下佢d database upgrade就算係用佢官方既installer都係一樣會炒
要自己諗方法搞 好撚濕鳩
移英撚點解唔幫下個城市呀, 捐身家啦快d
倫敦係好多蛔同蝻 不過係沙特 杜拜 卡達 巴林啲蛔 孟買啲蝻 拎一兩億當碎銀咁掃房地產嗰啲
oracle 無底深潭係人都知
咪話你啱囉,記得準時交英國稅兼屌自己有份選嘅政府。而家我笑班友留喺香港仲多鳩事講英國乜乜乜,其實自己就交稅賣水炮車射鳩自己兼唔屌得香港政府嘅,仲好意思謬論笑人自由無價
香港而家好撚多黃嘅都洗腦變真膠
英式文化好撚on9
隨便就That’s great!
好多時get唔到真正user feedback

利申:英撚IT狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞