【突發】英國伯明翰市政府宣佈破產

839 回覆
385 Like 16 Dislike
五毛膚淺係咁上下
仲撚有人會留係個到交比佢 cls
RACC 依單野真心戇鳩

明眼人都知 係啲council無funding 撥落學校請人開學

隨鳩搵個理由去停課

明明都幾大單
全英所有新聞都係呢單
開學前一日要出停課令
又有石屎倒塌
生命重要過錢啊
唔好成日講錢啦香港人
仲有當年嘅財相
現有嘅首相
話唔關佢事
教育部幾年前要求加撥款搞
佢有份調轉減撥款

呢單真係要屌
真。失望
RACC 依單野由2018年開始調查

你同我講2023開學日先黎引爆

背後原因真係 當人白痴

另外 老伯今次 老破 開佐個頭

如果印仔唔諗辦法撲水 真係 黎緊GE

天滅英國 全黨死清光
印仔 : 依單依家唔係我跟,唔關我事。
印仔已經又講左唔關我事
你地自己搞掂去
保守黨印仔真係好野無野關佢事
不如推返比BJ 啦
反正印仔有份partygate 但都係BJ 食晒
扮有民主同唔brute force
叫老婆出多啲水 就救到
起條行人天橋都億億聲
遺產稅最有用係令啲有錢人將資產放第二個國家
你on79
加埋個Gillian Keegan咁講嘢真係一齊加速
仲要公司要有 24 小時餐廳供應、 gym room 、游泳池等等乜乜柒柒先肯番工呀,如果唔係又嘈
無任何英國城市唔多阿叉
"Does anyone ever say, you know what, you've done a f***ing good job because everyone else has sat on their a**** and done nothing," Ms Keegan said.

咁事實真係唔係佢跟開

佢一黎到接手當年印仔CUT 筆直既死局

假如我係財相 會即刻將international students 學費再2-3倍或更多黎養番中小學幻兒教育

反正有錢個班人唔志在錢 只係想逃離牆國
因為好多鬼佬都唔交council tax同政府玩對抗
反而今個月依幾單柒野

會搞到保守黨內部更加分裂

個個黨員 置身事外 : 依單野依家唔係我跟,唔關我事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞