【突發】英國伯明翰市政府宣佈破產

839 回覆
385 Like 16 Dislike
香港最差個區都將倫敦最好個區吊撚住黎打
伯明翰人口係香港1/7,大細係香港1/5
買起
再改做新香港
之前美銀爆都唔計啦
小型銀行唔影響佢地玩美股就唔計
下個 李斯德林 定 Coventry?
伯明翰政府破產,算唔算證明呢個樓主講得岩? <英國真係得倫敦同非倫敦>
https://lih.kg/3490956
Sales係咁架啦 佢地任務黎
做唔做到撚知咩 公司叫我賣就要賣架啦
最撚戇鳩 大家期望佢 同印度 夾手夾腳派兵去打杖

點鳩知未又係 ATNA
維拉護級邊緣?????????????
我屌你老母時事台都有人扮識講波 真係痴撚線
其實面積都係香港大啲,不過應該伯明翰多平地啲
唔明點解要破產
國家唔識印銀紙?

不過個客IT management 其實由SAP 𨍭oracle 果下應該知好太risk
Customisation vs fit to standard = 凶多吉少
仲要有fund management 呢類複雜元素
唔打杖 又點印銀紙?
咁係個客個拍板買條友既責任
不過我見佢有提HR System果d
香港普通enterprise搞個hrm都搞幾年 更何況係成個政府

其實成個project plan 同 budget plan 都有問題 個客幾個層面既人把關都不足
地方政府破產好正常,通常同中央唔同政府,好多地方市都係長年負債,但中央係有錢,補貼唔夠就會破產,台灣都係得台北有錢,高雄

高雄市政府至2019年1月18日時,1年期以上債務為2,431億元新台幣,中華民國政府要求公告的六大基金累積虧損是296億,三個營業基金累積虧損是207億,勞健保差額補助款190億,補貼公教18%差額金額是92億,公告債務的部分加起來總共2,727億(2,431+296),但若加上隱藏債務,高雄欠債總共累計約3,216億元
咁大鑊!

快啲叫曬班愛國藍C、愛國粉紅、愛國新界原居民返黎啦,大灣區有好世界啊!
香港不嬲都好好 各方面都係
係比某少數人玩爛咗姐
返唔到轉頭了
係 移英撚有牛油同自由食 巧幸福
佢地球季開咗冇耐都未知咁快就話已經護緊級
佢地球季開咗冇耐都未知咁快就話已經護緊級
講嚟講去都係london同manchester
咁曼市先點計先 一個天一個地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞