[LoL] 英雄聯盟 S13比賽討論區 (1294)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
根本就係會micro macro都柒
呢3場根本比垃圾geng完爆左
到呢刻仲講得出咩ban邊隻就贏一係就玩膠一係就戇鳩
廢老隻taliyah同choky果隻完全兩樣野黎
姑媽打親團都比人rape死
壽司又單食唔到多撚仲要2v2比人outplay
on9er不解釋
keria依舊輸視野 團戰仲要比肥閪gap
根本就柒
團戰一打就輸 冇乜好瀨
屌 真係3場都ban呢3隻
廢老我都仲可以兜之前手傷所以冇態,仲有一復出就playoff搞到冇時間練英

姑媽就
成日暴斃同團戰打唔出傷
2200 LEC Playoff
G2應該ez3-0
老8都有季後打
第五打到總決賽入咗世界賽
算啦 有咩好屌
唔好對T1有任何期待
有多成個世界賽睇廢老 值得開心
T1 marco比漿豬撚狗咁撚
geng應對T1 d crossmap play快到傻
T1完全打唔到平時個d順風節奏出黎
團戰skirmish唔知點解隊隊都打得贏 係打唔贏geng
T1 fanboy睇到好無言
T1最柒真係G4傻閪BP
如果唔係,送GENG落去,KT自然會幫你搞掂
最後輕鬆食KT拎冠
但成日都係咁就好ON9
後知後覺嘅hirai大哥睇完今日game1先法國自己之前喺度送ban位
想睇廢老笑
復出果場xerath玩到佢幾開心
今日一打輸即刻
GenG(3罐)
點會未知
淨係連登分析師都成日講靠廢老開戰啦
撐返JDG同KT吧
讚下Gen都要經你批准?
又話反漿豬
勝利球迷
geng節奏好快 T1今日意識有啲跟唔上
pick vayne固然傻閪,但嗰個bo5 game4 5喺唔應該打嘅情況之下同人打交其實都好傻閪
GEN呢隊垃圾唔值
出去又獻醜
chovy一跑起線上黎快到傻左
一隻taliyah cover 3條線
打得好咪讚吓
反漿上中野係事實
troll走ruler
絕境嗰陣不嬲睇廢老,一係開奇蹟團反杯,再唔係痛痛快快咁送
Who needs Ruler Lehends
又屈
明明係GEN冇錢比
點睇世一mf四強troll完隊友之後一踢四
今年世界賽又有收視保證,如果Faker退役,懷疑真係冇人睇LOL比賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞